DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 171
Rødvin, rosévin, uden alkohol
Engelsk navn
Wine, red, rosé, non-alcoholic
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 65 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 63 kJ 1003
Energi (kcal) 15 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 15 kcal 1003
Protein 0,2 g 1355
Protein, deklaration 0,2 g 1355
Kulhydrat difference 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1003
Tørstof 4,0 g 1347
Vand 96,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1355
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1355
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1355
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 1347
Kalium 110 mg 1347
Calcium 7,00 mg 1347
Magnesium 12,0 mg 1347
Jern 1,10 mg 1347
Zink 0 mg 1 2135
Selen 0,1000 µg 1 2135
Fosfor 15,0 mg 1347
Jod 1,20 µg 1 2135
Sum mineraler 148 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,50 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1355
Tryptofan 0 1003
Sum essentielle Aminosyrer 0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby