DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 171
Rødvin, rosévin, uden alkohol
Engelsk navn
Wine, red, rosé, non-alcoholic
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 65 kJ 1003
Energi, kcal 15 kcal 1003
Nitrogen, total 0,032 g 1355
Protein, videnskabelig 0,2 g 1355
Protein, deklaration 0,2 g 1355
Kulhydrat, difference 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1003
Tørstof 4,0 g 1347
Vand 96,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1355
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1355
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 1347
Kalium, K 110 mg 1347
Calcium, Ca 7,00 mg 1347
Magnesium, Mg 12,0 mg 1347
Fosfor, P 15,0 mg 1347
Jern, Fe 1,10 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 3,50 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby