DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1712
Kalvekød, culotte, rå
Engelsk navn
Veal, rump, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 599 kJ 1003
Energi (kcal) 143 kcal 1003
Protein 20,6 g 20,46 19,9 - 21,7 6 2176
Protein, deklaration 20,6 g 20,46 19,9 - 21,7 6 2176
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 6,7 g 6,15 4,7 - 9,2 6 2176
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,12 g 6 1003
Aske 1,0 g 0,955 0,89 - 1 6 2176
Tørstof 28,4 g 27,89 26 - 31,7 6 2176
Vand 71,6 g 72,11 68,2 - 73,9 6 2176
Nitrogen 3,300 g 3,275 3,19 - 3,48 6 2176
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg - 21 6 T 1756.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,443 µg 1003
D3-vitamin 0,0217 µg 0,025 0,01 - 0,03 6 T 1756.0
D2-vitamin 0 µg - 0,01 6 T 1756.0
25-hydroxy D3-vitamin 0,153 µg 0,155 0,1 - 0,19 6 T 1756.0
25-hydroxy D2-vitamin 0,0150 µg 0,03 - 0,03 6 T 1756.0
E-vitamin 0,121 α-TE
alfa-Tokoferol 0,121 mg 0,127 0,112 - 0,263 6 T 1756.0
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 6 T 1756.0
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 6 T 1756.0
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 6 T 1756.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0373 mg 0,037 0,025 - 0,049 6 T 1756.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,194 mg 0,194 0,145 - 0,245 6 T 1756.0
Niacinækvivalent 10,3 NE 1003
Niacin 6,03 mg 6,045 5,46 - 6,58 6 T 1756.0
B6-vitamin 0,201 mg 0,207 0,163 - 0,222 6 T 1756.0
Pantotensyre 2,59 mg 2,545 1,95 - 3,26 12 T 1756.0
Biotin 2,39 µg 2,235 2,15 - 3,15 6 T 1756.0
Folat 9,37 µg 8,98 7,71 - 12,6 6 T 1756.0
B12-vitamin 1,12 µg 1,115 0,84 - 1,54 6 T 1756.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 89,5 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 49,3 mg 50,0 43 - 55 6 T 1756.0
Kalium 358 mg 355,0 330 - 400 6 T 1756.0
Calcium 4,52 mg 4,6 4,1 - 4,7 6 T 1756.0
Magnesium 20,5 mg 20,5 19 - 22 6 T 1756.0
Jern 1,23 mg 1,25 1,1 - 1,4 6 T 1756.0
Kobber 0,0583 mg 0,06 0,05 - 0,06 6 T 1756.0
Zink 3,18 mg 3,15 2,9 - 3,6 6 T 1756.0
Mangan 0 mg - 0,01 6 T 1756.0
Krom 2,67 µg 7 - 9 6 T 1756.0
Molybdæn 0 µg - 1 6 T 1756.0
Selen 8,97 µg 9,1 7,1 - 10 6 T 1756.0
Fosfor 185 mg 185,0 180 - 190 6 T 1756.0
Jod 0 µg - 5 6 T 1756.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 T 1756.0
C6:0 0,000 T 1756.0
C8:0 0,000 1862
C10:0 0,000 1862
C12:0 0,000 1862
C13:0 0,000 T 1756.0
C14:0 0,305 1862
C15:0 0,000 T 1756.0
C16:0 2,430 1862
C17:0 0,065 T 1756.0
C18:0 1,189 1862
C20:0 0,000 1862
C21:0 0,000 T 1756.0
C22:0 0,000 1862
C23:0 0,000 T 1756.0
C24:0 0,000 T 1756.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 T 1756.0
C14:1,n-5 0,103 1862
C15:1,n-5 0,000 T 1756.0
C16:1,n-7 0,535 1862
C17:1,n-7 0,018 T 1756.0
C18:1,n-7 0,160 T 1756.0
C18:1,n-9 3,692 1862
C18:1,n-12 T 1756.0
C20:1,n-9 0,000 T 1756.0
C20:1,n-11 0,000 1862
C20:1,n-15 T 1756.0
C22:1,n-9 0,000 1862
C22:1,n-11 0,000 1862
C24:1,n-9 0,000 T 1756.0
C14:1,n-5,trans 0,000 T 1756.0
C16:1,n-7,trans 0,000 T 1756.0
C18:1,trans 0,196 1862
C20:1,trans 0,000 T 1756.0
C22:1,trans 0,000 T 1756.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,198 1862
C18:3,n-3 0,000 1862
C18:3,n-6 0,000 T 1756.0
C18:4,n-3 0,000 T 1756.0
C20:2,n-6 0,000 T 1756.0
C20:3,n-3 0,000 T 1756.0
C20:3,n-6 0,000 T 1756.0
C20:4,n-6 0,012 1862
C20:5,n-3 0,000 T 1756.0
C22:2,n-6 0,000 T 1756.0
C22:3,n-3 T 1756.0
C22:4,n-6 0,000 T 1756.0
C22:5,n-3 0,000 T 1756.0
C22:5,n-6 0,000 T 1756.0
C22:6,n-3 0,000 1862
C18:2,trans 0,000 T 1756.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,132 1862
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 T 1756.0
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg 58,65 47,4 - 80,9 6 T 1756.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 925 T 1756.0
Leucin 1630 T 1756.0
Lysin 1800 T 1756.0
Methionin 409 T 1756.0
Cystin 161 T 1756.0
Phenylalanin 901 T 1756.0
Tyrosin 669 T 1756.0
Threonin 934 T 1756.0
Tryptofan 253 T 1756.0
Valin 1010 T 1756.0
Arginin 1360 T 1756.0
Histidin 724 T 1756.0
Alanin 1330 T 1756.0
Asparaginsyre 1930 T 1756.0
Glutaminsyre 3140 T 1756.0
Glycin 1350 T 1756.0
Prolin 989 T 1756.0
Serin 826 T 1756.0
Hydroxyprolin 288 T 1756.0
Ornitin 0 T 1756.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2176
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,816 4 1862

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby