DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1725
Quinoa, rød, rå
Engelsk navn
Quinoa, red, raw
Taxonomisk navn
Chenopodium quinoa (Willdenow, 1798)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1507 kJ 1003
Energi (kcal) 358 kcal 1003
Protein 12,8 g 1 2128
Protein fra Aminosyrer 10,6 g 1003
Protein, deklaration 14,6 g 1 2128
Kulhydrat difference 67,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 54,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 53,2 g 1003
Kostfibre 12,3 g 1003
Fedt 7,0 g 1 2128
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 2,2 g 1 2128
Tørstof 89,2 g 1 2128
Vand 10,8 g 1 2128
Nitrogen 2,330 g 1 2128
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg 1 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1 1655
D2-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxy D2-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 2,27 α-TE
alfa-Tokoferol 2,27 mg 1 2128
beta-Tokoferol mg 1 2128
gamma-Tokoferol 4,89 mg 1 2128
delta-Tokoferol mg 1 2128
K1-vitamin 0,867 µg 1 2128
Thiamin (B1-vitamin) 0,167 mg 1 2128
Riboflavin (B2-vitamin) 0,201 mg 1 2128
Niacinækvivalent 3,03 NE 1 1003
Niacin 0,689 mg 1 2128
B6-vitamin 0,142 mg 1 2128
Pantotensyre 1,50 mg 1 2128
Biotin 29,5 µg 1 2128
Folat 324 µg 1 2128
B12-vitamin 0 µg 1 1655
Cholin 70,2 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,600 mg 1 2128
Kalium 680 mg 1 2128
Calcium 32,0 mg 1 2128
Magnesium 145 mg 1 2128
Jern 3,30 mg 1 2128
Kobber 0,380 mg 1 2128
Zink 2,30 mg 1 2128
Mangan 3,35 mg 1 2128
Krom 29,0 µg 1 2128
Molybdæn 18,0 µg 1 2128
Selen µg 1 2128
Fosfor 375 mg 1 2128
Jod µg 1 2128
Nikkel 82,5 µg 1 2128
Kviksølv µg 1 2128
Arsen µg 1 2128
Cadmium 3,00 µg 1 2128
Bly µg 1 2128
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,200 g 1 2128
Galaktose g 1 2128
Glukose 0,700 g 1 2128
Sum monosakkarider 0,900 g 1003
Laktose g 1 2128
Maltose g 1 2128
Sakkarose 2,15 g 1 2128
Sum disakkarider 2,15 g 1003
Sum sukkerarter 3,05 g 1003
Stivelse/Glykogen 49,7 g 1 2128
Uopløselige kostfibre 8,9 g 1 2128
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 2,1 g 1 2128
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 1,3 g 1 2128
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2128
C6:0 0,000 0,0 2128
C8:0 0,000 0,0 2128
C10:0 0,000 0,0 2128
C12:0 0,000 0,0 2128
C13:0 0,000 0,0 2128
C14:0 2128
C15:0 2128
C16:0 0,575 12,1 2128
C17:0 2128
C18:0 2128
C20:0 2128
C21:0 0,000 0,0 2128
C22:0 2128
C23:0 2128
C24:0 2128
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2128
C14:1,n-5 0,000 0,0 2128
C15:1,n-5 2128
C16:1,n-7 2128
C17:1,n-7 2128
C18:1,n-7 2128
C18:1,n-9 1,263 26,7 2128
C20:1,n-9 2128
C20:1,n-11 0,000 0,0 2128
C22:1,n-9 2128
C22:1,n-11 0,000 0,0 2128
C24:1,n-9 2128
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2128
C16:1,n-7,trans 2128
C18:1,trans 0,000 0,0 2128
C20:1,trans 0,000 0,0 2128
C22:1,trans 0,000 0,0 2128
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,452 52 2128
C18:3,n-3 0,424 8,99 2128
C18:3,n-6 0,000 0,0 2128
C18:4,n-3 0,000 0,0 2128
C20:2,n-6 2128
C20:3,n-3 0,000 0,0 2128
C20:3,n-6 2128
C20:4,n-6 0,000 0,0 2128
C20:5,n-3 2128
C22:2,n-6 2128
C22:4,n-6 0,000 0,0 2128
C22:5,n-3 0,000 0,0 2128
C22:5,n-6 0,000 0,0 2128
C22:6,n-3 0,000 0,0 2128
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2128
Sum mættede fedtsyrer 0,575 12,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,263 26,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,876 61 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 4,714 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,424 8,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,452 52 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 500 2128
Leucin 860 2128
Lysin 813 2128
Methionin 311 2128
Cystin 245 2128
Phenylalanin 552 2128
Tyrosin 424 2128
Threonin 516 2128
Tryptofan 182 2128
Valin 623 2128
Arginin 1210 2128
Histidin 413 2128
Alanin 599 2128
Asparaginsyre 1190 2128
Glutaminsyre 1930 2128
Glycin 758 2128
Prolin 514 2128
Serin 603 2128
Hydroxyprolin 0 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2128
Nitrogen-til-protein faktor 5,50 1 2178
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,678 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby