DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1727
Rugmel, uspec.
Engelsk navn
Rye flour, unspecified
Taxonomisk navn
Secale cereale (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1358 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1358 kJ 1003
Energi (kcal) 322 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 322 kcal 1003
Protein 8,1 g 1 2128
Protein fra Aminosyrer 6,9 g 1003
Protein, deklaration 8,7 g 1 2128
Kulhydrat difference 78,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 59,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,7 g 1003
Kostfibre 18,8 g 1003
Fedt 1,7 g 1 2128
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 1,5 g 1 2128
Tørstof 89,4 g 1 2128
Vand 10,6 g 1 2128
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg 1 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1 1655
D2-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxy D2-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,881 α-TE
alfa-Tokoferol 0,881 mg 1 2128
beta-Tokoferol mg 1 2128
gamma-Tokoferol mg 1 2128
delta-Tokoferol mg 1 2128
K1-vitamin 1,93 µg 1 2128
Thiamin (B1-vitamin) 0,226 mg 1 2128
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0991 mg 1 2128
Niacinækvivalent 1,63 NE 1 1003
Niacin 0,810 mg 1 2128
B6-vitamin 0,153 mg 1 2128
Pantotensyre 0,275 mg 1 2128
Biotin 4,75 µg 1 2128
Folat 68,0 µg 1 2128
B12-vitamin 0 µg 1 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,50 mg 1 2128
Kalium 425 mg 1 2128
Calcium 32,0 mg 1 2128
Magnesium 86,5 mg 1 2128
Jern 2,55 mg 1 2128
Kobber 0,320 mg 1 2128
Zink 2,80 mg 1 2128
Mangan 2,05 mg 1 2128
Krom µg 1 2128
Molybdæn 71,5 µg 1 2128
Selen 3,20 µg 1 2128
Fosfor 290 mg 1 2128
Jod µg 1 2128
Nikkel 11,5 µg 1 2128
Kviksølv µg 1 2128
Arsen µg 1 2128
Cadmium 1,000 µg 1 2128
Bly µg 1 2128
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,550 g 1 2128
Galaktose g 1 2128
Glukose 0,300 g 1 2128
Sum monosakkarider 0,850 g 1003
Laktose g 1 2128
Maltose 0,250 g 1 2128
Sakkarose 0,850 g 1 2128
Sum disakkarider 1,10 g 1003
Sum sukkerarter 1,95 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 35,1 g 1 2128
Uopløselige kostfibre 10,9 g 1 2128
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 2,8 g 1 2128
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 5,1 g 1 2128
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2128
C6:0 2128
C8:0 2128
C10:0 0,000 0,0 2128
C12:0 2128
C13:0 0,000 0,0 2128
C14:0 2128
C15:0 2128
C16:0 0,191 23,9 2128
C17:0 2128
C18:0 2128
C20:0 2128
C21:0 0,000 0,0 2128
C22:0 2128
C23:0 2128
C24:0 2128
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2128
C14:1,n-5 0,000 0,0 2128
C15:1,n-5 0,000 0,0 2128
C16:1,n-7 2128
C17:1,n-7 2128
C18:1,n-7 2128
C18:1,n-9 0,109 13,6 2128
C20:1,n-9 2128
C20:1,n-11 0,000 0,0 2128
C22:1,n-9 2128
C22:1,n-11 0,000 0,0 2128
C24:1,n-9 2128
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2128
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2128
C18:1,trans 0,000 0,0 2128
C20:1,trans 0,000 0,0 2128
C22:1,trans 0,000 0,0 2128
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,498 62,3 2128
C18:3,n-3 2128
C18:3,n-6 0,000 0,0 2128
C18:4,n-3 0,000 0,0 2128
C20:2,n-6 2128
C20:3,n-3 0,000 0,0 2128
C20:3,n-6 0,000 0,0 2128
C20:4,n-6 0,000 0,0 2128
C20:5,n-3 2128
C22:2,n-6 2128
C22:4,n-6 0,000 0,0 2128
C22:5,n-3 2128
C22:5,n-6 0,000 0,0 2128
C22:6,n-3 0,000 0,0 2128
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2128
Sum mættede fedtsyrer 0,191 23,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,109 13,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,498 62,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 0,798 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,498 62,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,385 2128
Isoleucin 280 2128
Leucin 544 2128
Lysin 358 2128
Methionin 145 2128
Cystin 184 2128
Phenylalanin 386 2128
Tyrosin 210 2128
Threonin 300 2128
Tryptofan 98 2128
Valin 407 2128
Arginin 442 2128
Histidin 200 2128
Alanin 386 2128
Asparaginsyre 640 2128
Glutaminsyre 1900 2128
Glycin 394 2128
Prolin 755 2128
Serin 391 2128
Hydroxyprolin 0 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 20,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2128
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,469 1003
Massefylde 0,7 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby