DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1731
Flydende olie margarine
Engelsk navn
Oil margarine
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3018 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3018 kJ 1003
Energi (kcal) 734 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 734 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 81,6 g 1 2175
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,25 g 1 1003
Aske 1,1 g 1 2175
Tørstof 81,7 g 1 2175
Vand 18,3 g 1 2175
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 90,0 RE 1003
Retinol µg 1 2175
beta-Caroten 540 µg 1 2175
D-vitamin 7,77 µg 1003
D3-vitamin 0,0667 µg 0,2 - 0,2 3 2175
D2-vitamin 7,70 µg 7,7 5,6 - 9,8 2 2175
E-vitamin 15,3 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 15,3 mg 1 2175
beta-Tokoferol mg 1 2175
gamma-Tokoferol 20,6 mg 1 2175
delta-Tokoferol mg 1 2175
K1-vitamin 68,3 µg 1 2175
K-vitamin 68,3 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 500 mg 1 2175
Kalium 2,30 mg 1 2175
Calcium 1,60 mg 1 2175
Magnesium 0,920 mg 1 2175
Jern mg 1 2175
Kobber mg 1 2175
Zink mg 1 2175
Mangan mg 1 2175
Krom µg 1 2175
Molybdæn µg 1 2175
Selen µg 1 2175
Fosfor 6,00 mg 1 2175
Jod µg 1 2175
Sum mineraler 511 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2175
C6:0 2175
C8:0 2175
C10:0 2175
C12:0 2175
C13:0 2175
C14:0 2175
C15:0 2175
C16:0 3,368 4,82 2175
C17:0 2175
C18:0 1,795 2,57 2175
C20:0 0,444 0,635 2175
C21:0 2175
C22:0 0,847 1,21 2175
C23:0 2175
C24:0 2175
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2175
C14:1,n-5 2175
C15:1,n-5 2175
C16:1,n-7 0,141 0,202 2175
C17:1,n-7 2175
C18:1,n-7 2,118 3,03 2175
C18:1,n-9 39,279 56,2 2175
C20:1,n-9 0,877 1,25 2175
C20:1,n-11 2175
C22:1,n-9 0,282 0,404 2175
C22:1,n-11 2175
C24:1,n-9 0,121 0,173 2175
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2175
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2175
C18:1,trans 0,000 0,0 2175
C20:1,trans 0,000 0,0 2175
C22:1,trans 0,000 0,0 2175
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 13,685 19,6 2175
C18:3,n-3 5,829 8,34 2175
C18:3,n-6 2175
C18:4,n-3 2175
C20:2,n-6 2175
C20:3,n-3 2175
C20:3,n-6 2175
C20:4,n-6 2175
C20:5,n-3 2175
C22:2,n-6 2175
C22:4,n-6 2175
C22:5,n-3 2175
C22:5,n-6 2175
C22:6,n-3 2175
C18:2,trans 0,030 0,0433 2175
C18:3,trans 0,313 0,447 2175
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,686 0,982 2175
Sum mættede fedtsyrer 6,454 9,24 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 42,819 61,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 19,514 27,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,343 0,491 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,340 2175
Sum fedtsyrer 69,815 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 5,829 8,34 1003
Sum n-6 fedtsyrer 13,685 19,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 2175
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2175
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,856 1 2175
Massefylde 0,9 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby