DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1732
Flydende olie margarine, beriget med A- og D-vitamin
Engelsk navn
Oil margarine, fortified with A- and D-vitamin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2992 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2992 kJ 1003
Energi (kcal) 728 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 728 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 80,9 g 1 2175
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,02 g 1 1003
Aske 0,8 g 1 2175
Tørstof 80,9 g 1 2175
Vand 19,1 g 1 2175
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 443 RE 1003
Retinol 358 µg 482,0 482 - 592 3 2175
beta-Caroten 513 µg 463,0 305 - 770 3 2175
D-vitamin 14,2 µg 1003
D3-vitamin 0 µg - 0,05 4 2175
D2-vitamin 14,2 µg 1 2175
E-vitamin 25,4 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 25,4 mg 1 2175
beta-Tokoferol mg 1 2175
gamma-Tokoferol 12,2 mg 1 2175
delta-Tokoferol mg 1 2175
K1-vitamin 36,3 µg 1 2175
K-vitamin 36,3 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 7,10 mg 1 2175
Kalium 510 mg 1 2175
Calcium 1,20 mg 1 2175
Magnesium 1,60 mg 1 2175
Jern mg 1 2175
Kobber mg 1 2175
Zink mg 1 2175
Mangan mg 1 2175
Krom µg 1 2175
Molybdæn µg 1 2175
Selen µg 1 2175
Fosfor 4,60 mg 1 2175
Jod µg 1 2175
Sum mineraler 525 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2175
C6:0 2175
C8:0 2175
C10:0 2175
C12:0 2175
C13:0 2175
C14:0 2175
C15:0 2175
C16:0 4,264 5,9 2175
C17:0 2175
C18:0 2,822 3,9 2175
C20:0 0,343 0,474 2175
C21:0 2175
C22:0 1,028 1,42 2175
C23:0 2175
C24:0 0,131 0,181 2175
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2175
C14:1,n-5 2175
C15:1,n-5 2175
C16:1,n-7 2175
C17:1,n-7 2175
C18:1,n-7 1,038 1,43 2175
C18:1,n-9 27,296 37,8 2175
C20:1,n-9 0,373 0,516 2175
C20:1,n-11 2175
C22:1,n-9 2175
C22:1,n-11 2175
C24:1,n-9 2175
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2175
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2175
C18:1,trans 0,000 0,0 2175
C20:1,trans 0,000 0,0 2175
C22:1,trans 0,000 0,0 2175
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 25,149 34,8 2175
C18:3,n-3 9,223 12,7 2175
C18:3,n-6 2175
C18:4,n-3 2175
C20:2,n-6 2175
C20:3,n-3 2175
C20:3,n-6 2175
C20:4,n-6 2175
C20:5,n-3 2175
C22:2,n-6 2175
C22:4,n-6 2175
C22:5,n-3 2175
C22:5,n-6 2175
C22:6,n-3 2175
C18:2,trans 0,000 0,0 2175
C18:3,trans 0,178 0,246 2175
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,363 0,502 2175
Sum mættede fedtsyrer 8,588 11,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 28,707 39,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 34,372 47,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,178 0,246 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,320 2175
Sum fedtsyrer 72,208 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 9,223 12,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 25,149 34,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 2175
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2175
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,893 1 2175
Massefylde 0,9 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby