DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1733
Plantemargarine, 80%, stege/bage, beriget med A- og D-vitamin
Engelsk navn
Plant margarine, 80%, fry/bake, enriched with A- and D-vitamin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2983 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2983 kJ 1003
Energi (kcal) 726 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 726 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 80,6 g 1 T 1734.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,73 g 1 1003
Aske 1,7 g 1 T 1734.0
Tørstof 81,7 g 1 T 1734.0
Vand 18,3 g 1 T 1734.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 885 RE 1003
Retinol 829 µg 1 2175
beta-Caroten 334 µg 1 2175
D3-vitamin µg 1 2175
E-vitamin 5,97 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 5,97 mg 1 T 1734.0
beta-Tokoferol mg 1 T 1734.0
gamma-Tokoferol 3,43 mg 1 T 1734.0
delta-Tokoferol mg 1 T 1734.0
K1-vitamin 24,1 µg 1 T 1734.0
K-vitamin 24,1 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 690 mg 1 T 1734.0
Kalium 8,50 mg 1 T 1734.0
Calcium 4,50 mg 1 T 1734.0
Magnesium 1,80 mg 1 T 1734.0
Jern mg 1 T 1734.0
Kobber mg 1 T 1734.0
Zink mg 1 T 1734.0
Mangan mg 1 T 1734.0
Krom µg 1 T 1734.0
Molybdæn µg 1 T 1734.0
Selen µg 1 T 1734.0
Fosfor 12,0 mg 1 T 1734.0
Jod µg 1 T 1734.0
Sum mineraler 717 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 1734.0
C6:0 T 1734.0
C8:0 0,132 0,196 T 1734.0
C10:0 T 1734.0
C12:0 0,800 1,19 T 1734.0
C13:0 T 1734.0
C14:0 0,891 1,33 T 1734.0
C15:0 T 1734.0
C16:0 27,875 41,6 T 1734.0
C17:0 T 1734.0
C18:0 2,825 4,22 T 1734.0
C20:0 0,243 0,363 T 1734.0
C21:0 T 1734.0
C22:0 T 1734.0
C23:0 T 1734.0
C24:0 T 1734.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 T 1734.0
C14:1,n-5 T 1734.0
C15:1,n-5 T 1734.0
C16:1,n-7 T 1734.0
C17:1,n-7 T 1734.0
C18:1,n-7 0,719 1,07 T 1734.0
C18:1,n-9 24,949 37,2 T 1734.0
C20:1,n-9 0,223 0,332 T 1734.0
C20:1,n-11 T 1734.0
C22:1,n-9 T 1734.0
C22:1,n-11 T 1734.0
C24:1,n-9 T 1734.0
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C18:1,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C20:1,trans 0,000 0,0 T 1734.0
C22:1,trans 0,000 0,0 T 1734.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,784 10,1 T 1734.0
C18:3,n-3 1,114 1,66 T 1734.0
C18:3,n-6 T 1734.0
C18:4,n-3 T 1734.0
C20:2,n-6 T 1734.0
C20:3,n-3 T 1734.0
C20:3,n-6 T 1734.0
C20:4,n-6 T 1734.0
C20:5,n-3 T 1734.0
C22:2,n-6 T 1734.0
C22:4,n-6 T 1734.0
C22:5,n-3 T 1734.0
C22:5,n-6 T 1734.0
C22:6,n-3 T 1734.0
C18:2,trans 0,035 0,0529 T 1734.0
C18:3,trans 0,000 0,0 T 1734.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,334 0,499 T 1734.0
Sum mættede fedtsyrer 32,765 48,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 25,890 38,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 7,898 11,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,035 0,0529 1003
Sum fedtsyrer 66,923 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,114 1,66 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,784 10,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 T 1734.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen T 1734.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,830 1 T 1734.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby