DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1736
Plantemargarine, 60%, bordbrug, blød, beriget med A-vitamin
Engelsk navn
Plant margarine, 60%, table use, soft, enriched with A-vitamin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2247 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2247 kJ 1003
Energi (kcal) 547 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 547 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 60,7 g 1 2175
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,82 g 1 1003
Aske 0,3 g 1 2175
Tørstof 61,9 g 1 2175
Vand 38,1 g 1 2175
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 941 RE 1003
Retinol 889 µg 1 2175
beta-Caroten 313 µg 1 2175
D3-vitamin µg 1 2175
E-vitamin 7,36 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 7,36 mg 1 2175
beta-Tokoferol mg 1 2175
gamma-Tokoferol 9,51 mg 1 2175
delta-Tokoferol mg 1 2175
K1-vitamin 40,3 µg 1 2175
K-vitamin 40,3 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 330 mg 1 2175
Kalium 23,0 mg 1 2175
Calcium 6,00 mg 1 2175
Magnesium 1,10 mg 1 2175
Jern mg 1 2175
Kobber mg 1 2175
Zink mg 1 2175
Mangan mg 1 2175
Krom µg 1 2175
Molybdæn µg 1 2175
Selen µg 1 2175
Fosfor 6,20 mg 1 2175
Jod µg 1 2175
Sum mineraler 366 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2175
C6:0 2175
C8:0 0,202 0,367 2175
C10:0 0,182 0,33 2175
C12:0 2,363 4,3 2175
C13:0 2175
C14:0 1,020 1,85 2175
C15:0 2175
C16:0 11,864 21,6 2175
C17:0 2175
C18:0 1,555 2,83 2175
C20:0 0,232 0,422 2175
C21:0 2175
C22:0 0,111 0,202 2175
C23:0 2175
C24:0 2175
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2175
C14:1,n-5 2175
C15:1,n-5 2175
C16:1,n-7 2175
C17:1,n-7 2175
C18:1,n-7 1,181 2,15 2175
C18:1,n-9 24,597 44,7 2175
C20:1,n-9 0,475 0,864 2175
C20:1,n-11 2175
C22:1,n-9 0,182 0,33 2175
C22:1,n-11 2175
C24:1,n-9 2175
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2175
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2175
C18:1,trans 0,000 0,0 2175
C20:1,trans 0,000 0,0 2175
C22:1,trans 0,000 0,0 2175
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 7,644 13,9 2175
C18:3,n-3 2,827 5,14 2175
C18:3,n-6 2175
C18:4,n-3 2175
C20:2,n-6 2175
C20:3,n-3 2175
C20:3,n-6 2175
C20:4,n-6 2175
C20:5,n-3 2175
C22:2,n-6 2175
C22:4,n-6 2175
C22:5,n-3 2175
C22:5,n-6 2175
C22:6,n-3 2175
C18:2,trans 0,028 0,0505 2175
C18:3,trans 0,145 0,263 2175
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,303 0,551 2175
Sum mættede fedtsyrer 17,529 31,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 26,434 48,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 10,471 19 1003
Sum transfedtsyrer 0,172 0,314 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,280 2175
Sum fedtsyrer 54,909 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,827 5,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 7,644 13,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 2175
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2175
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,904 1 2175

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby