DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1737
Minarine, 40%, bordbrug, blød, beriget med A- og D-vitamin
Engelsk navn
Plant margarine, 40%, table use, soft, enriched with A- and D-vitamin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1500 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1500 kJ 1003
Energi (kcal) 365 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 365 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 40,5 g 1 2175
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,05 g 1 1003
Aske 1,2 g 1 2175
Tørstof 41,5 g 1 2175
Vand 58,5 g 1 2175
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 703 RE 1003
Retinol 580 µg 1 2175
beta-Caroten 740 µg 1 2175
D-vitamin 19,2 µg 1003
D3-vitamin 19,2 µg 1 2175
E-vitamin 9,46 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 9,46 mg 1 2175
beta-Tokoferol mg 1 2175
gamma-Tokoferol 3,18 mg 1 2175
delta-Tokoferol mg 1 2175
K1-vitamin 12,8 µg 1 2175
K-vitamin 12,8 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 420 mg 1 2175
Kalium 200 mg 1 2175
Calcium 2,20 mg 1 2175
Magnesium 0,710 mg 1 2175
Jern mg 1 2175
Kobber mg 1 2175
Zink mg 1 2175
Mangan mg 1 2175
Krom µg 1 2175
Molybdæn µg 1 2175
Selen µg 1 2175
Fosfor 1,70 mg 1 2175
Jod µg 1 2175
Sum mineraler 625 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2175
C6:0 2175
C8:0 0,263 0,719 2175
C10:0 0,243 0,663 2175
C12:0 3,200 8,73 2175
C13:0 2175
C14:0 1,215 3,31 2175
C15:0 2175
C16:0 6,886 18,8 2175
C17:0 2175
C18:0 1,165 3,18 2175
C20:0 0,122 0,331 2175
C21:0 2175
C22:0 2175
C23:0 2175
C24:0 2175
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2175
C14:1,n-5 2175
C15:1,n-5 2175
C16:1,n-7 2175
C17:1,n-7 2175
C18:1,n-7 0,527 1,43 2175
C18:1,n-9 14,268 38,9 2175
C20:1,n-9 0,203 0,553 2175
C20:1,n-11 2175
C22:1,n-9 2175
C22:1,n-11 2175
C24:1,n-9 2175
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2175
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2175
C18:1,trans 0,000 0,0 2175
C20:1,trans 0,000 0,0 2175
C22:1,trans 0,000 0,0 2175
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 6,339 17,3 2175
C18:3,n-3 2,056 5,61 2175
C18:3,n-6 2175
C18:4,n-3 2175
C20:2,n-6 2175
C20:3,n-3 2175
C20:3,n-6 2175
C20:4,n-6 2175
C20:5,n-3 2175
C22:2,n-6 2175
C22:4,n-6 2175
C22:5,n-3 2175
C22:5,n-6 2175
C22:6,n-3 2175
C18:2,trans 0,000 0,0 2175
C18:3,trans 0,000 0,0 2175
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,132 0,359 2175
Sum mættede fedtsyrer 13,093 35,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 14,997 40,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 8,395 22,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,210 2175
Sum fedtsyrer 36,617 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,056 5,61 1003
Sum n-6 fedtsyrer 6,339 17,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol mg 1 2175
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2175
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 2 2175
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,903 1 2175

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby