DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1748
Riskiks/riskage, poppede brune ris
Engelsk navn
Rice cake/cracker, puffed brown rice, plain
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1591 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1645 kJ 1003
Energi (kcal) 376 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 388 kcal 1003
Protein 8,2 g 1 2187
Protein fra Aminosyrer 6,1 g 1003
Protein, deklaration 8,6 g 1 2187
Kulhydrat difference 81,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 77,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 80,1 g 1003
Kostfibre 4,2 g 2132
Fedt 2,8 g 10 2132
Alkohol 0,0 g 2132
Salt deklaration 0,41 g 1003
Aske 1,7 g 10 2132
Tørstof 94,2 g 2132
Vand 5,8 g 2132
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2132
E-vitamin 0,620 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,620 mg 2132
K1-vitamin 1,90 µg 2132
K-vitamin 1,90 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0610 mg 1003
Thiamin 0,0610 mg 9 2132
Riboflavin (B2-vitamin) 0,165 mg 8 2132
Niacinækvivalent 9,54 NE 1003
Niacin 7,81 mg 7 2132
B6-vitamin 0,150 mg 2 2132
Pantotensyre 1,000 mg 2 2132
Folat 21,0 µg 2132
B12-vitamin 0 µg 2 2132
C-vitamin 0 mg 4 2132
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 166 mg 2132
Kalium 290 mg 6 2132
Calcium 11,0 mg 9 2132
Magnesium 131 mg 2 2132
Jern 1,49 mg 9 2132
Kobber 0,445 mg 2 2132
Zink 3,00 mg 2 2132
Mangan 3,73 mg 1 2132
Selen 24,6 µg 2132
Fosfor 360 mg 2 2132
Fluor 0 µg 2132
Sum mineraler 959 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,890 g 2132
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 79,2 g 1 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2132
C6:0 0,000 0,0 2132
C8:0 0,000 0,0 2132
C10:0 0,000 0,0 2132
C12:0 0,000 0,0 2132
C14:0 0,010 1,85 2132
C16:0 0,480 88,8 2132
C18:0 0,050 9,25 2132
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C20:5,n-3 0,000 0,0 2132
C22:5,n-3 0,000 0,0 2132
C22:6,n-3 0,000 0,0 2132
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,540 100 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,030 2132
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 0,540 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 2132
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,378 2187
Isoleucin 346 2132
Leucin 675 2132
Lysin 311 2132
Methionin 184 2132
Cystin 99 2132
Phenylalanin 421 2132
Tyrosin 306 2132
Threonin 299 2132
Tryptofan 104 2132
Valin 479 2132
Arginin 618 2132
Histidin 207 2132
Alanin 476 2132
Asparaginsyre 764 2132
Glutaminsyre 662 2132
Glycin 402 2132
Prolin 383 2132
Serin 422 2132
Sum essentielle Aminosyrer 3026
Sum ikke essentielle aminosyrer 4132
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 32,1 mg 2132
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,193 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby