Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 175
Hvidvin, uden alkohol
Engelsk navn
Wine, white, non-alcoholic
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 80 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
total-N 0,032 g 1355
Protein, total 0,2 g 1355
Protein, deklaration 0,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1003
Tørstof 4,9 g 1003
Vand 95,1 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3,00 mg 1347
Kalium, K 70,0 mg 1347
Calcium, Ca 44,0 mg 1347
Magnesium, Mg 3,00 mg 1347
Phosphor, P 20,0 mg 1347
Jern, Fe 0,600 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,50 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby