DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1750
Rødkål, dansk, rå
Engelsk navn
Cabbage, red, Danish, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea (Linnaeus, 1753) convar. capitata L. var. Rubra
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 102 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 102 kJ 1003
Energi (kcal) 24 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 24 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,156 1 - 1,31 8 2127
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 1,156 1 - 1,31 8 2127
Kulhydrat difference 6,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 8 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 8 1003
Aske 0,6 g 0,605 0,48 - 0,66 8 2127
Tørstof 7,9 g 7,755 6,99 - 9,04 8 2127
Vand 92,1 g 92,24 90,9 - 93 8 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,374 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 2,24 µg 8,25 - 9,69 8 2127
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg - 0,08 8 2127
K1-vitamin 3,80 µg 2,865 1,87 - 8,5 8 2127
Thiamin (B1-vitamin) 0,0383 mg 0,038 0,026 - 0,048 8 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0320 mg 0,034 0,0198 - 0,041 8 2127
Niacinækvivalent 0,323 NE 1003
Niacin 0,214 mg 0,216 0,14 - 0,472 8 2127
B6-vitamin 0,127 mg 0,130 0,109 - 0,139 8 2127
Pantotensyre 0,187 mg 0,188 0,146 - 0,217 8 2127
Biotin 1,93 µg 2,005 1,56 - 2,15 8 2127
Folat 30,2 µg 29,35 20,3 - 39,9 8 2127
C-vitamin 34,4 mg 31,8 22,8 - 47,7 8 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 13,5 mg 12,0 8,4 - 27 8 2127
Kalium 246 mg 245,0 210 - 270 8 2127
Calcium 36,9 mg 39,5 20 - 47 8 2127
Magnesium 10,3 mg 10,0 9,1 - 12 8 2127
Jern 0,236 mg 0,24 0,17 - 0,29 8 2127
Kobber 0,0138 mg 0,015 0,01 - 0,02 8 2127
Zink 0,156 mg 0,16 0,12 - 0,18 8 2127
Mangan 0,133 mg 0,12 0,09 - 0,18 8 2127
Krom 0 µg - 5 8 2127
Molybdæn 50,5 µg 7,7 6,3 - 220 8 2127
Selen 0,550 µg 0,6 - 1,5 8 2127
Fosfor 24,3 mg 23,0 19 - 30 8 2127
Jod 0 µg - 5 8 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,34 g 1,3 0,9 - 1,6 8 2127
Galaktose 0 g - 0,2 8 2127
Glukose 2,07 g 2,0 1,8 - 2,4 8 2127
Sum monosakkarider 3,41 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2127
Maltose 0 g - 0,2 8 2127
Sakkarose 0,200 g 0,2 - 1 8 2127
Sum disakkarider 0,200 g 1003
Sum sukkerarter 3,61 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Uopløselige kostfibre 2,3 g 2,3 1,8 - 2,8 8 2127
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,1 g 0,2 - 0,4 8 2127
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 8 2127
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,185 2127
Isoleucin 20 2127
Leucin 49 2127
Lysin 53 2127
Methionin 0 2127
Cystin 16 2127
Phenylalanin 14 2127
Tyrosin 22 2127
Threonin 36 2127
Tryptofan 7 2127
Valin 50 2127
Arginin 60 2127
Histidin 12 2127
Alanin 53 2127
Asparaginsyre 107 2127
Glutaminsyre 253 2127
Glycin 34 2127
Prolin 28 2127
Serin 56 2127
Hydroxyprolin 0 2127
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 17,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 26 8 2127
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby