DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 175
Hvidvin, uden alkohol
Engelsk navn
Wine, white, non-alcoholic
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 80 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 80 kJ 1003
Energi (kcal) 19 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 19 kcal 1003
Protein 0,2 g 1355
Protein, deklaration 0,2 g 1355
Kulhydrat difference 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1003
Tørstof 4,9 g 1003
Vand 95,1 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 1347
Kalium 70,0 mg 1347
Calcium 44,0 mg 1347
Magnesium 3,00 mg 1347
Jern 0,600 mg 1347
Fosfor 20,0 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,50 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,5 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1355
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby