DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1763
Selleri, rod, importeret, rå
Engelsk navn
Celery, root, imported, raw
Taxonomisk navn
Apium graveolens var. rapaceum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 55 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 55 kJ 1003
Energi (kcal) 13 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 13 kcal 1003
Protein 1,3 g 1 2127
Protein, deklaration 1,3 g 1 2127
Kostfibre 4,2 g 1003
Fedt g 1 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 1 1003
Aske 1,0 g 1 2127
Tørstof 8,2 g 1 2127
Vand 91,8 g 1 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten µg 1 2127
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,183 α-TE
alfa-Tokoferol 0,183 mg 1 2127
K1-vitamin µg 1 2127
Thiamin (B1-vitamin) 0,0260 mg 1 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0534 mg 1 2127
Niacinækvivalent 0,661 NE 1003
Niacin 0,486 mg 1 2127
B6-vitamin 0,198 mg 1 2127
Pantotensyre 0,441 mg 1 2127
Biotin 7,81 µg 1 2127
Folat 97,2 µg 1 2127
C-vitamin 5,15 mg 1 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 40,0 mg 1 2127
Kalium 430 mg 1 2127
Calcium 44,0 mg 1 2127
Magnesium 9,30 mg 1 2127
Jern 0,340 mg 1 2127
Kobber 0,130 mg 1 2127
Zink 0,460 mg 1 2127
Mangan 0,120 mg 1 2127
Krom µg 1 2127
Molybdæn µg 1 2127
Selen µg 1 2127
Fosfor 63,0 mg 1 2127
Jod µg 1 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2127
Galaktose g 1 2127
Glukose g 1 2127
Laktose g 1 2127
Maltose g 1 2127
Sakkarose g 1 2127
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,370 g T 46.0
Uopløselige kostfibre 3,0 g 1 2127
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,2 g 1 2127
Lav molekylevægt opløselige kostfibre g 1 2127
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,200 2127
Isoleucin 40 2127
Leucin 65 2127
Lysin 71 2127
Methionin 2127
Cystin 21 2127
Phenylalanin 2127
Tyrosin 2127
Threonin 36 2127
Tryptofan 11 2127
Valin 60 2127
Arginin 34 2127
Histidin 21 2127
Alanin 52 2127
Asparaginsyre 188 2127
Glutaminsyre 206 2127
Glycin 42 2127
Prolin 2127
Serin 38 2127
Hydroxyprolin 2127
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 9,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 36 1 2127
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby