DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1766
A38, acidophilus tykmælk af letmælk, 1,5% fedt
Engelsk navn
Milk, acidophilus cultured from partly skimmed milk, 1.5% fat
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 186 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 186 kJ 1003
Energi (kcal) 44 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 44 kcal 1003
Protein 3,7 g 1 2092
Protein, deklaration 3,6 g 1 2092
Kulhydrat difference 4,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 1,4 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 1 1003
Aske 0,8 g 1 2092
Tørstof 10,0 g 1 2092
Vand 90,0 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,8 RE 1003
Retinol 12,8 µg 1 2092
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,0508 µg 1 2054
E-vitamin α-TE
alfa-Tokoferol mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0330 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,132 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,104 NE 1003
Niacin 0,104 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0400 mg 1 2092
Pantotensyre 0,300 mg 1 2092
Biotin 1,50 µg 1 2092
B12-vitamin 0,290 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 37,8 mg 1 2092
Kalium 145 mg 1 2092
Calcium 127 mg 1 2092
Magnesium 11,0 mg 1 2092
Jern 0,0200 mg 1 2092
Kobber mg 1 2092
Zink 0,454 mg 1 2092
Mangan 0,00200 mg 1 2092
Krom 0,320 µg 1 2092
Selen 2,31 µg 1 2092
Fosfor 93,0 mg 1 2092
Chlorid 83,0 mg 1 2092
Jod 9,50 µg 1 2092
Nikkel 0,0550 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2092
Galaktose g 1 2092
Glukose g 1 2092
Laktose 3,29 g 1 2092
Sakkarose g 1 2092
Sum disakkarider 3,29 g 1003
Sum sukkerarter 3,29 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,054 4,24 2092
C6:0 0,031 2,43 2092
C8:0 0,017 1,33 2092
C10:0 0,037 2,9 2092
C12:0 0,041 3,22 2092
C14:0 0,126 9,9 2092
C15:0 0,013 1,02 2092
C16:0 0,360 28,2 2092
C18:0 0,155 12,1 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 0,786 2092
C16:1,n-7 0,017 1,33 2092
C18:1,n-7 0,012 0,943 2092
C18:1,n-9 0,266 20,9 2092
C18:1,trans 0,056 4,4 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,025 1,96 2092
C18:2,konjugeret 0,005 0,408 2092
C18:3,n-3 0,006 0,471 2092
C18:2,trans 0,010 0,786 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,031 2,43 2092
Sum mættede fedtsyrer 0,834 65,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,305 23,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,036 2,84 1003
Sum transfedtsyrer 0,066 5,18 1003
Sum fedtsyrer 1,272 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,006 0,471 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,025 1,96 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 7 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,583 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 2092
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,883 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby