DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1780
Ost, fast, 50+, Dansk
Engelsk navn
Cheese, firm, 50% fidm., Danish
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1524 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1524 kJ 1003
Energi (kcal) 367 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 367 kcal 1003
Protein 23,9 g 1 2092
Protein, deklaration 23,4 g 1 2092
Kulhydrat difference 1,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 29,6 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,50 g 1 1003
Aske 3,4 g 1 2092
Tørstof 58,2 g 1 2092
Vand 41,8 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 220 RE 1003
Retinol 220 µg 1 2092
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,408 µg 1 2054
E-vitamin 0,660 α-TE
alfa-Tokoferol 0,660 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 602 mg 1 2092
Kalium 51,1 mg 1 2092
Calcium 620 mg 1 2092
Magnesium 25,0 mg 1 2092
Jern 0,0860 mg 1 2092
Kobber 0,0160 mg 1 2092
Zink 3,05 mg 1 2092
Mangan 0,0140 mg 1 2092
Krom 0,228 µg 1 2092
Selen 11,6 µg 1 2092
Fosfor 421 mg 1 2092
Chlorid 940 mg 1 2092
Jod 12,1 µg 1 2092
Nikkel 1,86 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2092
Galaktose g 1 2092
Glukose g 1 2092
Laktose g 1 2092
Sakkarose g 1 2092
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,980 3,79 2092
C6:0 0,680 2,62 2092
C8:0 0,360 1,39 2092
C10:0 0,770 2,97 2092
C12:0 0,870 3,36 2092
C14:0 2,650 10,2 2092
C15:0 0,275 1,06 2092
C16:0 7,500 29 2092
C18:0 3,210 12,4 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,217 0,839 2092
C16:1,n-7 0,337 1,3 2092
C18:1,n-7 0,264 1,02 2092
C18:1,n-9 5,400 20,8 2092
C18:1,trans 1,060 4,09 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,470 1,81 2092
C18:2,konjugeret 0,091 0,352 2092
C18:3,n-3 0,102 0,394 2092
C18:2,trans 0,180 0,696 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,440 1,7 2092
Sum mættede fedtsyrer 17,295 66,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,218 24 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,663 2,56 1003
Sum transfedtsyrer 1,240 4,79 1003
Sum fedtsyrer 25,856 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,102 0,394 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,470 1,81 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 98 mg 1 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,740 2092
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 15,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,874 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby