DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1785
Hakket, med mycoprotein
Engelsk navn
Mince, with mycoprotein
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 404 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 404 kJ 1003
Energi (kcal) 97 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 97 kcal 1003
Protein 9,9 g 9,812 9,76 - 10,2 3 2177
Protein fra Aminosyrer 10,8 g 1003
Protein, deklaration 14,1 g 13,93 13,8 - 14,5 3 2177
Kulhydrat difference 11,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Kostfibre 6,5 g 1003
Fedt 2,5 g 2,3 2,3 - 2,9 3 2177
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 3 1003
Aske 1,2 g 1,23 1,19 - 1,26 3 2177
Tørstof 25,5 g 25,4 25,4 - 25,6 3 2177
Vand 74,5 g 74,6 74,3 - 74,6 3 2177
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
beta-Caroten 0 µg - 5 3 2177
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg - 0,08 3 2177
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 3 2177
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 3 2177
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 3 2177
K1-vitamin 0 µg - 0,8 3 2177
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 3 2177
Riboflavin (B2-vitamin) 0,451 mg 0,462 0,428 - 0,462 3 2177
Niacinækvivalent 4,23 NE 1003
Niacin 0,689 mg 0,673 0,611 - 0,782 3 2177
B6-vitamin 0,0590 mg 0,058 0,0585 - 0,06 3 2177
Pantotensyre 1,96 mg 1,955 1,83 - 2,1 6 2177
Biotin 38,9 µg 35,2 34,2 - 47,3 3 2177
Folat 45,4 µg 42,8 42 - 51,3 3 2177
B12-vitamin 0 µg - 0,25 3 2177
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 34,3 mg 34,0 32 - 37 3 2177
Kalium 79,3 mg 80,0 74 - 84 3 2177
Calcium 187 mg 190,0 170 - 200 3 2177
Magnesium 42,7 mg 44,0 40 - 44 3 2177
Jern 0,273 mg 0,31 0,19 - 0,32 3 2177
Kobber 0,297 mg 0,27 0,23 - 0,39 3 2177
Zink 6,23 mg 6,2 5,8 - 6,7 3 2177
Mangan 4,77 mg 4,9 4,3 - 5,1 3 2177
Krom 0 µg - 5 3 2177
Molybdæn 1,63 µg 1,6 1,6 - 1,7 3 2177
Selen 4,40 µg 5,0 2,5 - 5,7 3 2177
Fosfor 250 mg 260,0 230 - 260 3 2177
Jod 0 µg - 5 3 2177
Nikkel 0 µg - 6 3 2177
Kviksølv 0 µg - 0,0005 3 2177
Arsen 0 µg - 0,01 3 2177
Cadmium 0 µg - 1 3 2177
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 3 2177
Glukose 0 g - 0,2 3 2177
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 3 2177
Maltose 0 g - 0,2 3 2177
Sakkarose 0 g - 0,2 3 2177
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,667 g 0,6 0,6 - 0,8 3 2177
Uopløselige kostfibre 5,4 g 5,36 4,99 - 5,92 3 2177
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,0 g 1,46 1,46 - 1,67 3 2177
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 3 2177
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2177
C6:0 0,000 0,0 2177
C8:0 0,000 0,0 2177
C10:0 0,000 0,0 2177
C12:0 0,000 0,0 2177
C13:0 0,000 0,0 2177
C14:0 0,000 0,0 2177
C15:0 0,000 0,0 2177
C16:0 0,308 15,9 2177
C17:0 0,000 0,0 2177
C18:0 0,000 0,0 2177
C20:0 0,000 0,0 2177
C21:0 0,000 0,0 2177
C22:0 0,000 0,0 2177
C23:0 0,000 0,0 2177
C24:0 0,000 0,0 2177
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2177
C14:1,n-5 0,000 0,0 2177
C15:1,n-5 0,000 0,0 2177
C16:1,n-7 0,000 0,0 2177
C17:1,n-7 0,000 0,0 2177
C18:1,n-7 0,000 0,0 2177
C18:1,n-9 0,379 19,6 2177
C20:1,n-9 0,000 0,0 2177
C20:1,n-11 0,000 0,0 2177
C22:1,n-9 0,000 0,0 2177
C22:1,n-11 0,000 0,0 2177
C24:1,n-9 0,000 0,0 2177
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2177
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2177
C18:1,trans 0,000 0,0 2177
C20:1,trans 0,000 0,0 2177
C22:1,trans 0,000 0,0 2177
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,903 46,7 2177
C18:3,n-3 0,340 17,6 2177
C18:3,n-6 0,000 0,0 2177
C18:4,n-3 0,000 0,0 2177
C20:2,n-6 0,000 0,0 2177
C20:3,n-3 0,000 0,0 2177
C20:3,n-6 0,000 0,0 2177
C20:4,n-6 0,000 0,0 2177
C20:5,n-3 0,000 0,0 2177
C22:2,n-6 0,000 0,0 2177
C22:4,n-6 0,000 0,0 2177
C22:5,n-3 0,000 0,0 2177
C22:5,n-6 0,000 0,0 2177
C22:6,n-3 0,000 0,0 2177
C18:2,trans 0,000 0,0 2177
C18:3,trans 0,000 0,0 2177
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2177
Sum mættede fedtsyrer 0,308 15,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,379 19,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,242 64,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2177
Sum fedtsyrer 1,929 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,340 17,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,903 46,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg - 1 3 2177
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,257 2177
Isoleucin 607 2177
Leucin 987 2177
Lysin 1010 2177
Methionin 296 2177
Cystin 170 2177
Phenylalanin 595 2177
Tyrosin 476 2177
Threonin 662 2177
Tryptofan 212 2177
Valin 766 2177
Arginin 834 2177
Histidin 307 2177
Alanin 797 2177
Asparaginsyre 1300 2177
Glutaminsyre 1560 2177
Glycin 569 2177
Prolin 696 2177
Serin 664 2177
Hydroxyprolin 0 2177
Ornitin 0 2177
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2177
Nitrogen-til-protein faktor 4,40 1 2178
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,772 6 2177

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby