DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1793
Stykker, med mycoprotein
Engelsk navn
Pieces, with mycoprotein
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 367 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 367 kJ 1003
Energi (kcal) 88 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 88 kcal 1003
Protein 8,9 g 8,712 8,53 - 9,32 3 2177
Protein fra Aminosyrer 9,9 g 1003
Protein, deklaration 12,6 g 12,37 12,1 - 13,2 3 2177
Kulhydrat difference 11,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Kostfibre 5,5 g 1003
Fedt 2,1 g 2,1 2 - 2,1 3 2177
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,58 g 3 1003
Aske 1,4 g 1,38 1,37 - 1,49 3 2177
Tørstof 23,4 g 23,41 22,9 - 23,9 3 2177
Vand 76,5 g 76,59 76 - 77 3 2177
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
beta-Caroten 0 µg - 5 3 2177
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg - 0,08 3 2177
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 3 2177
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 3 2177
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 3 2177
K1-vitamin 0 µg - 0,8 3 2177
Thiamin (B1-vitamin) 0,0967 mg 0,091 0,088 - 0,111 3 2177
Riboflavin (B2-vitamin) 0,356 mg 0,34 0,317 - 0,411 3 2177
Niacinækvivalent 4,49 NE 1003
Niacin 1,39 mg 1,09 0,924 - 2,16 3 2177
B6-vitamin 0,0892 mg 0,084 0,0825 - 0,101 3 2177
Pantotensyre 2,61 mg 2,43 2,2 - 3,3 6 2177
Biotin 42,8 µg 45,9 34,5 - 48,1 3 2177
Folat 52,5 µg 52,5 45,1 - 60 3 2177
B12-vitamin 0 µg - 0,25 3 2177
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 233 mg 250,0 180 - 270 3 2177
Kalium 99,7 mg 110,0 69 - 120 3 2177
Calcium 138 mg 160,0 94 - 160 3 2177
Magnesium 32,0 mg 36,0 23 - 37 3 2177
Jern 0,303 mg 0,37 0,13 - 0,41 3 2177
Kobber 0,283 mg 0,31 0,19 - 0,35 3 2177
Zink 5,37 mg 5,7 3,9 - 6,5 3 2177
Mangan 3,77 mg 3,7 3,7 - 3,9 3 2177
Krom 4,67 µg 7,0 7 - 7 3 2177
Molybdæn 4,10 µg 4,3 3,3 - 4,7 3 2177
Selen 1,97 µg 1,8 1,7 - 2,4 3 2177
Fosfor 210 mg 230,0 150 - 250 3 2177
Jod 0 µg - 5 3 2177
Nikkel 4,00 µg 12 - 12 3 2177
Kviksølv 0 µg - 0,0005 3 2177
Arsen 0 µg - 0,01 3 2177
Cadmium 0 µg - 1 3 2177
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 3 2177
Glukose 0 g - 0,2 3 2177
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 3 2177
Maltose 0 g - 0,2 3 2177
Sakkarose 0 g - 0,2 3 2177
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,47 g 1,4 0,6 - 2,4 3 2177
Uopløselige kostfibre 3,9 g 4,05 3,4 - 4,39 3 2177
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,5 g 1,44 1,4 - 1,73 3 2177
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 3 2177
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2177
C6:0 0,000 0,0 2177
C8:0 0,000 0,0 2177
C10:0 0,000 0,0 2177
C12:0 0,000 0,0 2177
C13:0 0,000 0,0 2177
C14:0 0,000 0,0 2177
C15:0 0,000 0,0 2177
C16:0 0,287 16,6 2177
C17:0 0,000 0,0 2177
C18:0 0,000 0,0 2177
C20:0 0,000 0,0 2177
C21:0 0,000 0,0 2177
C22:0 0,000 0,0 2177
C23:0 0,000 0,0 2177
C24:0 0,000 0,0 2177
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2177
C14:1,n-5 0,000 0,0 2177
C15:1,n-5 0,000 0,0 2177
C16:1,n-7 0,000 0,0 2177
C17:1,n-7 0,000 0,0 2177
C18:1,n-7 0,000 0,0 2177
C18:1,n-9 0,366 21,2 2177
C20:1,n-9 0,000 0,0 2177
C20:1,n-11 0,000 0,0 2177
C22:1,n-9 0,000 0,0 2177
C22:1,n-11 0,000 0,0 2177
C24:1,n-9 0,000 0,0 2177
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2177
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2177
C18:1,trans 0,000 0,0 2177
C20:1,trans 0,000 0,0 2177
C22:1,trans 0,000 0,0 2177
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,803 46,6 2177
C18:3,n-3 0,265 15,4 2177
C18:3,n-6 0,000 0,0 2177
C18:4,n-3 0,000 0,0 2177
C20:2,n-6 0,000 0,0 2177
C20:3,n-3 0,000 0,0 2177
C20:3,n-6 0,000 0,0 2177
C20:4,n-6 0,000 0,0 2177
C20:5,n-3 0,000 0,0 2177
C22:2,n-6 0,000 0,0 2177
C22:4,n-6 0,000 0,0 2177
C22:5,n-3 0,000 0,0 2177
C22:5,n-6 0,000 0,0 2177
C22:6,n-3 0,000 0,0 2177
C18:2,trans 0,000 0,0 2177
C18:3,trans 0,000 0,0 2177
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2177
Sum mættede fedtsyrer 0,287 16,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,366 21,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,069 62 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2177
Sum fedtsyrer 1,722 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,265 15,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,803 46,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 2 mg 5,3 - 5,3 3 2177
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,013 2177
Isoleucin 560 2177
Leucin 911 2177
Lysin 955 2177
Methionin 187 2177
Cystin 123 2177
Phenylalanin 536 2177
Tyrosin 435 2177
Threonin 625 2177
Tryptofan 186 2177
Valin 704 2177
Arginin 768 2177
Histidin 301 2177
Alanin 752 2177
Asparaginsyre 1220 2177
Glutaminsyre 1450 2177
Glycin 529 2177
Prolin 675 2177
Serin 629 2177
Hydroxyprolin 0 2177
Ornitin 0 2177
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 3 2177
Nitrogen-til-protein faktor 4,40 1 2178
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,833 5 2177

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby