DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 179
Risstivelse
Engelsk navn
Rice starch
Taxonomisk navn
Oryza sativa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,95
FCF 0,820
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1458 kJ 1003
Energi, kcal 343 kcal 1003
Nitrogen, total 0,134 g 1355
Protein, videnskabelig 0,8 g 1355
Protein, deklaration 0,8 g 1355
Kulhydrat, difference 85,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 85,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 84,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,1 g 0,02 - 0,1 2007
Tørstof 85,8 g 1001
Vand 14,2 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacinækvivalent 0,188 NE 1003
beta-caroten 0 µg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 35 260 T 1252
Leucin 62 460 T 1252
Lysin 29 220 T 1252
Methionin 19 140 T 1252
Cystin 9 70 T 1252
Phenylalanin 43 320 T 1252
Tyrosin 23 170 T 1252
Threonin 27 200 T 1252
Tryptofan 11 84 T 1252
Valin 52 390 T 1252
Arginin 60 450 T 1252
Histidin 17 130 T 1252
Alanin 47 350 T 1252
Asparaginsyre 71 530 T 1252
Glutaminsyre 121 900 T 1252
Glycin 36 270 T 1252
Prolin 36 270 T 1252
Serin 40 300 T 1252

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby