DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1817
Blåbær, dybfrost
Engelsk navn
Blueberries, frozen
Taxonomisk navn
Vaccinium myrtillus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 203 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 194 kJ 1003
Energi (kcal) 48 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 46 kcal 1003
Protein 0,0 g - 0,625 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g - 0,625 2 2183
Kulhydrat difference 12,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,0 g 1003
Kostfibre 3,1 g 1003
Fedt 0,5 g 0,45 0,4 - 0,5 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,2 g 0,2 0,19 - 0,21 2 2183
Tørstof 13,2 g 13,24 13,1 - 13,3 2 2183
Vand 86,8 g 86,75 86,7 - 86,8 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,70 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 34,2 µg 34,2 31,8 - 36,6 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,47 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,47 mg 1,47 1,42 - 1,52 2 2183
K1-vitamin 2,21 µg 2,205 1,46 - 2,95 2 2183
K-vitamin 2,21 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0350 mg 0,035 0,035 - 0,035 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0235 mg 0,023 0,0225 - 0,0244 2 2183
Niacinækvivalent 0,198 NE 1003
Niacin 0,198 mg 0,197 0,19 - 0,205 2 2183
B6-vitamin 0,0174 mg 0,017 0,0168 - 0,018 2 2183
Pantotensyre 0,0815 mg 0,081 0,0768 - 0,0864 4 2183
Biotin 0 µg - 1 2 2183
Folat 6,06 µg 6,055 5,4 - 6,71 2 2183
C-vitamin 3,53 mg 3,53 3,44 - 3,62 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg - 0,5 2 2183
Kalium 85,0 mg 85,0 83 - 87 2 2183
Calcium 10,00 mg 10,0 10 - 10 2 2183
Magnesium 6,00 mg 6,0 6 - 6 2 2183
Jern 0,290 mg 0,29 0,28 - 0,3 2 2183
Kobber 0,0315 mg 0,031 0,03 - 0,033 2 2183
Zink 0,0715 mg 0,071 0,07 - 0,073 2 2183
Mangan 2,00 mg 2,0 2 - 2 2 2183
Krom 2,45 µg 2,45 2,1 - 2,8 2 2183
Molybdæn 1,10 µg 1,1 1 - 1,2 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 9,80 mg 9,8 9,6 - 10 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 111 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,65 g 4,65 4,5 - 4,8 2 2183
Glukose 4,35 g 4,35 4,2 - 4,5 2 2183
Sum monosakkarider 9,00 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 9,00 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,5 g 2,5 2,5 - 2,5 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,6 0,6 - 0,6 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 2183
Isoleucin 0 2183
Leucin 48 2183
Lysin 34 2183
Methionin 0 2183
Cystin 0 2183
Phenylalanin 16 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 26 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 35 2183
Arginin 73 2183
Histidin 0 2183
Alanin 35 2183
Asparaginsyre 67 2183
Glutaminsyre 106 2183
Glycin 38 2183
Prolin 28 2183
Serin 33 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 159,1
Sum ikke essentielle aminosyrer 379,4
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 11 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby