DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1819
Jordbær, dybfrost
Engelsk navn
Strawberries, frozen
Taxonomisk navn
Fragaria x ananassa (Duchesne)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 122 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 110 kJ 1003
Energi (kcal) 29 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 26 kcal 1003
Protein 0,0 g - 0,625 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g - 0,625 2 2183
Kulhydrat difference 8,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,7 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,3 g 0,295 0,28 - 0,31 2 2183
Tørstof 8,4 g 8,395 8,3 - 8,49 2 2183
Vand 91,6 g 91,60 91,5 - 91,7 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,01 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 6,07 µg 6,07 5,36 - 6,78 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,493 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,493 mg 0,493 0,477 - 0,509 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0151 mg 0,015 0,0151 - 0,0151 2 2183
Niacinækvivalent 0,340 NE 1003
Niacin 0,340 mg 0,34 0,327 - 0,353 2 2183
B6-vitamin 0,0354 mg 0,035 0,0333 - 0,0375 2 2183
Pantotensyre 0,0586 mg 0,058 0,0545 - 0,0628 4 2183
Biotin 2,45 µg 2,45 2,4 - 2,5 2 2183
Folat 8,49 µg 8,49 8,33 - 8,65 2 2183
C-vitamin 39,0 mg 39,0 38,8 - 39,2 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,815 mg 0,815 0,8 - 0,83 2 2183
Kalium 135 mg 135,0 130 - 140 2 2183
Calcium 16,5 mg 16,5 15 - 18 2 2183
Magnesium 12,0 mg 12,0 12 - 12 2 2183
Jern 0,255 mg 0,255 0,24 - 0,27 2 2183
Kobber 0,0250 mg 0,025 0,023 - 0,027 2 2183
Zink 0,0775 mg 0,077 0,077 - 0,078 2 2183
Mangan 0,270 mg 0,27 0,26 - 0,28 2 2183
Krom 2,30 µg 2,3 2 - 2,6 2 2183
Molybdæn 5,30 µg 5,3 5,2 - 5,4 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 18,5 mg 18,5 18 - 19 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 183 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,95 g 2,95 2,9 - 3 2 2183
Glukose 2,70 g 2,7 2,7 - 2,7 2 2183
Sum monosakkarider 5,65 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 5,65 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 0,9 g 0,85 0,8 - 0,9 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,9 g 0,9 0,9 - 0,9 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 2183
Isoleucin 0 2183
Leucin 29 2183
Lysin 25 2183
Methionin 0 2183
Cystin 6 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 18 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 21 2183
Arginin 22 2183
Histidin 0 2183
Alanin 28 2183
Asparaginsyre 108 2183
Glutaminsyre 83 2183
Glycin 10 2183
Prolin 0 2183
Serin 25 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 92,15
Sum ikke essentielle aminosyrer 281,3
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 13 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby