Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 182
Dressing, fransk
Engelsk navn
Salad dressing, French
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1936 kJ 1003
Energi, kcal 463 kcal 1003
total-N 0,123 g 0,064 - 0,158 5 1938
Protein, total 0,8 g 0,400 - 0,988 5 1938
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 15,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,6 g 1003
Tilsat sukker 5,0 g 1320
Kostfiber 0,0 g 1 1938
Fedt, total 44,8 g 38,70 - 49,66 5 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 2,3 g 1,82 - 2,46 5 1938
Tørstof 63,4 g 55,030 - 67,820 5 1938
Vand 36,6 g 32,180 - 44,970 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 19,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 232 µg 85 - 287 5 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1656
E-vitamin 5,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 5,00 mg 1342
gamma-tokoferol 33,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,019 mg 0,015 - 0,023 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,053 mg 0,036 - 0,070 2 1938
Niacin 0,388 NE 1003
niacin 0,188 mg 0,184 - 0,192 2 1938
B6-vitamin 0 mg 1 1938
Pantothensyre 0 mg 1 1938
Folat 0 µg 1 1938
B12-vitamin 0,140 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 836 mg 641 - 976 5 1938
Kalium, K 67,0 mg 43 - 77 5 1938
Calcium, Ca 24,0 mg 8 - 33 5 1938
Magnesium, Mg 5,00 mg 5 - 6 5 1938
Phosphor, P 19,0 mg 9 - 29 5 1938
Jern, Fe 0,800 mg 0,57 - 1,02 5 1938
Kobber, Cu 0,008 mg 1356
Zink, Zn 0,290 mg 0,15 - 0,68 5 1938
Jod, I 0 µg 1356
Mangan, Mn 0,007 mg 1356
Chrom, Cr 3,00 µg 1356
Selen, Se 0,190 µg 1356
Nikkel, Ni 7,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,00 g 1320
Crude fibre 0,800 g 2 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,351 0,82 1342
C16:0 9,00 21,0 1342
C18:0 0,937 2,19 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,469 1,09 1342
C18:1,n-9 8,31 19,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 23,8 55,5 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 10,3 24,0 1003
Sum monoumættede 8,77 20,5 1003
Sum polyumættede 23,8 55,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 42,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 23,8 55,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 43 350 1342
Leucin 65 530 1342
Lysin 52 420 1342
Methionin 20 160 1342
Cystin 14 110 1342
Phenylalanin 33 270 1342
Tyrosin 33 270 1342
Threonin 41 330 1342
Tryptofan 12 94 1342
Valin 48 390 1342
Arginin 54 440 1342
Histidin 18 150 1342
Alanin 38 310 1342
Asparaginsyre 64 520 1342
Glutaminsyre 93 760 1342
Glycin 23 190 1342
Prolin 32 260 1342
Serin 64 520 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby