DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1828
Mango, dybfrost
Engelsk navn
Mango, frozen
Taxonomisk navn
Mangifera indica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 235 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 193 kJ 1003
Energi (kcal) 55 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 46 kcal 1003
Protein 0,0 g - 0,625 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g - 0,625 2 2183
Kulhydrat difference 14,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,7 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,2 g 0,235 0,22 - 0,25 2 2183
Tørstof 14,8 g 14,82 14,7 - 14,8 2 2183
Vand 85,2 g 85,17 85,1 - 85,2 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 84,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 506 µg 506,0 479 - 533 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,09 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,09 mg 1,085 1,07 - 1,1 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0185 mg 0,018 0,017 - 0,02 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0270 mg 0,027 0,027 - 0,027 2 2183
Niacinækvivalent 0,362 NE 1003
Niacin 0,362 mg 0,361 0,33 - 0,393 2 2183
B6-vitamin 0,0523 mg 0,052 0,0519 - 0,0527 2 2183
Pantotensyre 0,0822 mg 0,082 0,0777 - 0,0867 4 2183
Biotin 0 µg - 1 2 2183
Folat 5,35 µg 5,35 5,35 - 5,35 2 2183
C-vitamin 15,1 mg 15,1 15 - 15,2 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,60 mg 1,6 1,6 - 1,6 2 2183
Kalium 140 mg 140,0 140 - 140 2 2183
Calcium 7,20 mg 7,2 7,2 - 7,2 2 2183
Magnesium 7,30 mg 7,3 7,2 - 7,4 2 2183
Jern 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 2 2183
Kobber 0,0580 mg 0,058 0,058 - 0,058 2 2183
Zink 0,0535 mg 0,053 0,053 - 0,054 2 2183
Mangan 0,0675 mg 0,067 0,067 - 0,068 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 0 µg - 1 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 10,00 mg 10,0 10 - 10 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 166 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,15 g 3,15 3,1 - 3,2 2 2183
Glukose 1,30 g 1,3 1,3 - 1,3 2 2183
Sum monosakkarider 4,45 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 6,20 g 6,2 6,2 - 6,2 2 2183
Sum disakkarider 6,20 g 1003
Sum sukkerarter 10,7 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 0,8 g 0,85 0,7 - 1 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,6 0,6 - 0,6 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 2183
Isoleucin 0 2183
Leucin 27 2183
Lysin 27 2183
Methionin 0 2183
Cystin 0 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 15 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 20 2183
Arginin 36 2183
Histidin 0 2183
Alanin 29 2183
Asparaginsyre 35 2183
Glutaminsyre 51 2183
Glycin 0 2183
Prolin 0 2183
Serin 18 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 88,45
Sum ikke essentielle aminosyrer 169,2
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,60 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 9 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby