DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1831
Bærmix, dybfrost
Engelsk navn
Mixed berries. frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 221 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 197 kJ 1003
Energi (kcal) 53 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 47 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,906 0,875 - 0,937 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,8 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 0,906 0,875 - 0,937 2 2183
Kulhydrat difference 12,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,6 g 1003
Kostfibre 3,4 g 1003
Fedt 0,7 g 0,7 0,7 - 0,7 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,4 g 0,425 0,41 - 0,44 2 2183
Tørstof 14,4 g 14,37 14 - 14,6 2 2183
Vand 85,6 g 85,62 85,3 - 85,9 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 7,07 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 42,4 µg 42,4 41,9 - 42,9 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,10 mg 1,1 1,04 - 1,16 2 2183
K1-vitamin 2,51 µg 2,51 2,06 - 2,96 2 2183
K-vitamin 2,51 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0185 mg 0,018 0,018 - 0,019 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0119 mg 0,011 0,0115 - 0,0123 2 2183
Niacinækvivalent 0,506 NE 1003
Niacin 0,312 mg 0,312 0,299 - 0,325 2 2183
B6-vitamin 0,0244 mg 0,024 0,0242 - 0,0245 2 2183
Pantotensyre 0,236 mg 0,235 0,217 - 0,255 4 2183
Biotin 2,94 µg 2,94 2,89 - 2,99 2 2183
Folat 27,7 µg 27,7 27,6 - 27,8 2 2183
C-vitamin 48,8 mg 48,8 47,9 - 49,7 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg - 0,5 2 2183
Kalium 190 mg 190,0 190 - 190 2 2183
Calcium 23,5 mg 23,5 23 - 24 2 2183
Magnesium 13,5 mg 13,5 13 - 14 2 2183
Jern 0,390 mg 0,39 0,39 - 0,39 2 2183
Kobber 0,0535 mg 0,053 0,052 - 0,055 2 2183
Zink 0,135 mg 0,135 0,13 - 0,14 2 2183
Mangan 0,800 mg 0,8 0,77 - 0,83 2 2183
Krom 3,60 µg 3,6 3,6 - 3,6 2 2183
Molybdæn 2,50 µg 2,5 2,5 - 2,5 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 21,5 mg 21,5 21 - 22 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 249 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,95 g 3,95 3,9 - 4 2 2183
Glukose 3,65 g 3,65 3,6 - 3,7 2 2183
Sum monosakkarider 7,60 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 7,60 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 2,6 g 2,65 2,3 - 3 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 0,7 0,7 - 0,7 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,145 2183
Isoleucin 43 2183
Leucin 61 2183
Lysin 51 2183
Methionin 0 2183
Cystin 0 2183
Phenylalanin 40 2183
Tyrosin 25 2183
Threonin 39 2183
Tryptofan 12 2183
Valin 43 2183
Arginin 68 2183
Histidin 24 2183
Alanin 66 2183
Asparaginsyre 120 2183
Glutaminsyre 186 2183
Glycin 55 2183
Prolin 41 2183
Serin 51 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 312,8
Sum ikke essentielle aminosyrer 612,3
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby