DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1832
Baby gulerødder, dybfrost
Engelsk navn
Baby carrots, frozen
Taxonomisk navn
Daucus carota (Linnaeus, 1753) subsp. sativus (Hoffmann, 1791) (Schübl...
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 99 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 99 kJ 1003
Energi (kcal) 23 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 23 kcal 1003
Protein 0,8 g 0,812 0,812 - 0,812 2 2183
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 0,812 0,812 - 0,812 2 2183
Kulhydrat difference 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 2,3 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,14 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,53 0,52 - 0,54 2 2183
Tørstof 7,5 g 7,545 7,5 - 7,59 2 2183
Vand 92,5 g 92,45 92,4 - 92,5 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1430 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 8610 µg 8605, 8570 - 8640 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,901 α-TE
alfa-Tokoferol 0,901 mg 0,900 0,818 - 0,983 2 2183
K1-vitamin 4,40 µg 4,4 4,33 - 4,47 2 2183
Thiamin (B1-vitamin) 0,0260 mg 0,026 0,024 - 0,028 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,01 2 2183
Niacinækvivalent 0,198 NE 1003
Niacin 0,198 mg 0,197 0,184 - 0,211 2 2183
B6-vitamin 0,0334 mg 0,033 0,0332 - 0,0336 2 2183
Pantotensyre 0,158 mg 0,157 0,149 - 0,166 4 2183
Biotin 2,10 µg 2,1 2,1 - 2,1 2 2183
Folat 13,9 µg 13,85 13,5 - 14,2 2 2183
C-vitamin 1,50 mg 1,5 1,46 - 1,54 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 56,5 mg 56,5 56 - 57 2 2183
Kalium 190 mg 190,0 190 - 190 2 2183
Calcium 20,0 mg 20,0 20 - 20 2 2183
Magnesium 8,30 mg 8,3 8,3 - 8,3 2 2183
Jern 0,185 mg 0,185 0,18 - 0,19 2 2183
Kobber 0,0445 mg 0,044 0,044 - 0,045 2 2183
Zink 0,325 mg 0,325 0,32 - 0,33 2 2183
Mangan 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 2 2183
Krom 1,10 µg 2,2 - 2,2 2 2183
Molybdæn 0,500 µg 1 - 1 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 16,0 mg 16,0 16 - 16 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,500 g 0,5 0,5 - 0,5 2 2183
Glukose 0,800 g 0,8 0,8 - 0,8 2 2183
Sum monosakkarider 1,30 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 1,70 g 1,7 1,7 - 1,7 2 2183
Sum disakkarider 1,70 g 1003
Sum sukkerarter 3,00 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,3 g 1,25 1,2 - 1,3 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,1 g 1,05 1 - 1,1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,130 2183
Isoleucin 0 2183
Leucin 33 2183
Lysin 30 2183
Methionin 0 2183
Cystin 0 2183
Phenylalanin 0 2183
Tyrosin 0 2183
Threonin 23 2183
Tryptofan 0 2183
Valin 28 2183
Arginin 31 2183
Histidin 0 2183
Alanin 37 2183
Asparaginsyre 114 2183
Glutaminsyre 178 2183
Glycin 22 2183
Prolin 11 2183
Serin 26 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 2 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby