DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1835
Wokmix, økologisk, dybfrost
Engelsk navn
Wok mix, organic, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 120 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 113 kJ 1003
Energi (kcal) 29 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 27 kcal 1003
Protein 1,4 g 1,437 1,43 - 1,43 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,0 g 1003
Protein, deklaration 1,4 g 1,437 1,43 - 1,43 2 2183
Kulhydrat difference 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Kostfibre 2,8 g 1003
Fedt 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 2 1003
Aske 0,5 g 0,49 0,49 - 0,49 2 2183
Tørstof 8,6 g 8,55 8,47 - 8,63 2 2183
Vand 91,5 g 91,45 91,3 - 91,5 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 330 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1980 µg 1980, 1950 - 2010 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,916 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,916 mg 0,916 0,884 - 0,948 2 2183
K1-vitamin 6,59 µg 6,59 6,09 - 7,09 2 2183
K-vitamin 6,59 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0370 mg 0,037 0,037 - 0,037 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0577 mg 0,057 0,0572 - 0,0581 2 2183
Niacinækvivalent 0,523 NE 1003
Niacin 0,269 mg 0,269 0,265 - 0,273 2 2183
B6-vitamin 0,0746 mg 0,074 0,0716 - 0,0777 2 2183
Pantotensyre 0,172 mg 0,171 0,163 - 0,18 4 2183
Biotin 3,39 µg 3,39 3,18 - 3,6 2 2183
Folat 52,5 µg 52,5 47,4 - 57,6 2 2183
C-vitamin 23,3 mg 23,3 23 - 23,6 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 21,0 mg 21,0 21 - 21 2 2183
Kalium 200 mg 200,0 200 - 200 2 2183
Calcium 27,5 mg 27,5 27 - 28 2 2183
Magnesium 11,5 mg 11,5 11 - 12 2 2183
Jern 0,330 mg 0,33 0,32 - 0,34 2 2183
Kobber 0,0415 mg 0,041 0,041 - 0,042 2 2183
Zink 0,195 mg 0,195 0,19 - 0,2 2 2183
Mangan 0,110 mg 0,11 0,11 - 0,11 2 2183
Krom 3,65 µg 3,65 2,8 - 4,5 2 2183
Molybdæn 5,20 µg 5,2 5,1 - 5,3 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 28,0 mg 28,0 28 - 28 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 288 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,000 g 1,0 1 - 1 2 2183
Glukose 0,950 g 0,95 0,9 - 1 2 2183
Sum monosakkarider 1,95 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 1,10 g 1,1 1 - 1,2 2 2183
Sum disakkarider 1,10 g 1003
Sum sukkerarter 3,05 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,8 g 1,8 1,6 - 2 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,0 g 1,0 1 - 1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,230 2183
Isoleucin 40 2183
Leucin 68 2183
Lysin 74 2183
Methionin 0 2183
Cystin 16 2183
Phenylalanin 40 2183
Tyrosin 31 2183
Threonin 46 2183
Tryptofan 15 2183
Valin 56 2183
Arginin 78 2183
Histidin 26 2183
Alanin 62 2183
Asparaginsyre 163 2183
Glutaminsyre 243 2183
Glycin 44 2183
Prolin 47 2183
Serin 61 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 365,65
Sum ikke essentielle aminosyrer 744,55
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby