DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1842
Halve kartofler, dybfrost
Engelsk navn
Halved potatoes, frozen
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 400 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 311 kJ 1003
Energi (kcal) 95 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 74 kcal 1003
Protein 2,0 g 2,0 2 - 2 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,5 g 1003
Protein, deklaration 2,0 g 2,0 2 - 2 2 2183
Kulhydrat difference 18,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 16,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,1 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1003
Fedt 2,0 g 1,95 1,9 - 2 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 2 1003
Aske 0,9 g 0,88 0,87 - 0,89 2 2183
Tørstof 23,3 g 23,26 23,1 - 23,3 2 2183
Vand 76,7 g 76,73 76,6 - 76,8 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,269 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,269 mg 0,269 0,26 - 0,278 2 2183
K1-vitamin 2,44 µg 2,44 2,38 - 2,5 2 2183
K-vitamin 2,44 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0455 mg 0,045 0,043 - 0,048 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0531 mg 0,053 0,0504 - 0,0558 2 2183
Niacinækvivalent 2,40 NE 1003
Niacin 1,98 mg 1,98 1,97 - 1,99 2 2183
B6-vitamin 0,145 mg 0,144 0,143 - 0,146 2 2183
Pantotensyre 0,354 mg 0,353 0,332 - 0,376 4 2183
Biotin 0,550 µg 1,1 - 1,1 2 2183
Folat 5,55 µg 5,55 5,39 - 5,71 2 2183
C-vitamin 12,3 mg 12,25 11,8 - 12,7 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,25 mg 2,25 2,2 - 2,3 2 2183
Kalium 455 mg 455,0 440 - 470 2 2183
Calcium 6,35 mg 6,35 6,3 - 6,4 2 2183
Magnesium 19,5 mg 19,5 19 - 20 2 2183
Jern 0,390 mg 0,39 0,39 - 0,39 2 2183
Kobber 0,0835 mg 0,083 0,082 - 0,085 2 2183
Zink 0,240 mg 0,24 0,23 - 0,25 2 2183
Mangan 0,105 mg 0,105 0,1 - 0,11 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 6,25 µg 6,25 6,2 - 6,3 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 42,5 mg 42,5 42 - 43 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 526 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0 g - 0,2 2 2183
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0 g - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 11,1 g 11,05 11 - 11,1 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,5 g 1,5 1,5 - 1,5 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,65 0,6 - 0,7 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,000 0,0 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,000 0,0 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 1,087 71,9 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,362 23,9 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,061 4,06 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C21:5,n-3 0,000 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
C18:3,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,087 71,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,424 28 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 1,511 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,061 4,06 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,362 23,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,320 2183
Isoleucin 67 2183
Leucin 113 2183
Lysin 112 2183
Methionin 32 2183
Cystin 27 2183
Phenylalanin 76 2183
Tyrosin 72 2183
Threonin 71 2183
Tryptofan 25 2183
Valin 100 2183
Arginin 88 2183
Histidin 35 2183
Alanin 76 2183
Asparaginsyre 367 2183
Glutaminsyre 289 2183
Glycin 63 2183
Prolin 59 2183
Serin 73 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 629,2
Sum ikke essentielle aminosyrer 1112,7
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,775 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby