DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1843
Kartoffel spiraler (Curly fries), dybfrost
Engelsk navn
Curly fries, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 735 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 693 kJ 1003
Energi (kcal) 175 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 165 kcal 1003
Protein 2,6 g 2,562 2,56 - 2,56 2 2183
Protein fra Aminosyrer 2,0 g 1003
Protein, deklaration 2,6 g 2,562 2,56 - 2,56 2 2183
Kulhydrat difference 26,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 21,0 g 1003
Kostfibre 2,5 g 1003
Fedt 7,3 g 7,35 7,3 - 7,4 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,10 g 2 1003
Aske 2,0 g 1,98 1,98 - 1,98 2 2183
Tørstof 37,9 g 37,91 37,8 - 37,9 2 2183
Vand 62,1 g 62,09 62 - 62,1 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,59 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,59 mg 1,585 1,57 - 1,6 2 2183
K1-vitamin 1,06 µg 1,06 1,03 - 1,09 2 2183
K-vitamin 1,06 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0565 mg 0,056 0,051 - 0,062 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0281 mg 0,028 0,027 - 0,0291 2 2183
Niacinækvivalent 2,59 NE 1003
Niacin 2,08 mg 2,08 2,07 - 2,09 2 2183
B6-vitamin 0,0922 mg 0,092 0,0906 - 0,0938 2 2183
Pantotensyre 0,291 mg 0,290 0,276 - 0,306 4 2183
Biotin 0 µg - 1 2 2183
Folat 13,5 µg 13,5 12,9 - 14,1 2 2183
C-vitamin 12,5 mg 12,45 12,3 - 12,6 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 440 mg 440,0 440 - 440 2 2183
Kalium 385 mg 385,0 380 - 390 2 2183
Calcium 9,20 mg 9,2 9,1 - 9,3 2 2183
Magnesium 21,5 mg 21,5 21 - 22 2 2183
Jern 0,585 mg 0,585 0,57 - 0,6 2 2183
Kobber 0,0965 mg 0,096 0,096 - 0,097 2 2183
Zink 0,375 mg 0,375 0,37 - 0,38 2 2183
Mangan 0,150 mg 0,15 0,15 - 0,15 2 2183
Krom 3,70 µg 3,7 3,7 - 3,7 2 2183
Molybdæn 6,95 µg 6,95 3,9 - 10 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 84,5 mg 84,5 84 - 85 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 941 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0 g - 0,2 2 2183
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0,1000 g 0,2 - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0,1000 g 1003
Sum sukkerarter 0,1000 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 20,9 g 20,9 20,2 - 21,6 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,6 g 1,55 1,5 - 1,6 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,0 g 0,95 0,8 - 1,1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,410 7,09 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,221 3,82 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 2,332 40,4 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,811 48,6 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,000 0,0 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C21:5,n-3 0,000 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
C18:3,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,630 10,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,332 40,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,811 48,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 5,773 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,811 48,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,410 2183
Isoleucin 84 2183
Leucin 157 2183
Lysin 126 2183
Methionin 46 2183
Cystin 39 2183
Phenylalanin 113 2183
Tyrosin 82 2183
Threonin 86 2183
Tryptofan 30 2183
Valin 122 2183
Arginin 125 2183
Histidin 46 2183
Alanin 91 2183
Asparaginsyre 385 2183
Glutaminsyre 456 2183
Glycin 86 2183
Prolin 129 2183
Serin 96 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 809,15
Sum ikke essentielle aminosyrer 1489,25
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 19,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,786 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby