DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1844
Kartoffel røsti, dybfrost
Engelsk navn
Potato rösti, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 679 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 604 kJ 1003
Energi (kcal) 162 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 145 kcal 1003
Protein 2,1 g 2,062 2,06 - 2,06 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,6 g 1003
Protein, deklaration 2,1 g 2,062 2,06 - 2,06 2 2183
Kulhydrat difference 24,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 16,4 g 1003
Kostfibre 3,5 g 1003
Fedt 7,0 g 7,05 7 - 7,1 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,96 g 2 1003
Aske 1,7 g 1,655 1,65 - 1,66 2 2183
Tørstof 35,1 g 35,14 35 - 35,2 2 2183
Vand 64,9 g 64,86 64,7 - 64,9 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,25 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,25 mg 1,245 1,23 - 1,26 2 2183
K1-vitamin 0 µg - 0,8 2 2183
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0510 mg 0,051 0,051 - 0,051 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0264 mg 0,026 0,0262 - 0,0266 2 2183
Niacinækvivalent 2,62 NE 1003
Niacin 2,22 mg 2,215 2,15 - 2,28 2 2183
B6-vitamin 0,102 mg 0,102 0,0924 - 0,112 2 2183
Pantotensyre 0,276 mg 0,276 0,262 - 0,291 4 2183
Biotin 0 µg - 1 2 2183
Folat 15,9 µg 15,85 15,4 - 16,3 2 2183
C-vitamin 7,72 mg 7,715 7,71 - 7,72 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 385 mg 385,0 360 - 410 2 2183
Kalium 335 mg 335,0 320 - 350 2 2183
Calcium 15,0 mg 15,0 15 - 15 2 2183
Magnesium 16,5 mg 16,5 16 - 17 2 2183
Jern 0,485 mg 0,485 0,46 - 0,51 2 2183
Kobber 0,0805 mg 0,080 0,079 - 0,082 2 2183
Zink 0,275 mg 0,275 0,27 - 0,28 2 2183
Mangan 0,104 mg 0,103 0,097 - 0,11 2 2183
Krom 0 µg - 2 2 2183
Molybdæn 6,90 µg 6,9 6,6 - 7,2 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 54,0 mg 54,0 54 - 54 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 806 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0,600 g 0,6 0,6 - 0,6 2 2183
Sum monosakkarider 0,600 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0,200 g 0,2 0,2 - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0,200 g 1003
Sum sukkerarter 0,800 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,7 g 15,65 14,7 - 16,6 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,9 g 1,85 1,7 - 2 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,0 g 1,0 1 - 1 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,65 0,6 - 0,7 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,338 5,58 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,229 3,78 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 3,958 65,4 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,524 25,1 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,000 0,0 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C21:5,n-3 0,000 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
C18:3,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,567 9,37 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,958 65,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,524 25,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 6,049 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,524 25,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,330 2183
Isoleucin 70 2183
Leucin 134 2183
Lysin 123 2183
Methionin 28 2183
Cystin 35 2183
Phenylalanin 95 2183
Tyrosin 76 2183
Threonin 77 2183
Tryptofan 24 2183
Valin 106 2183
Arginin 107 2183
Histidin 38 2183
Alanin 79 2183
Asparaginsyre 334 2183
Glutaminsyre 297 2183
Glycin 73 2183
Prolin 85 2183
Serin 77 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 693,45
Sum ikke essentielle aminosyrer 1162,2
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 5 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,858 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby