DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1845
Kartoffel kroketter, dybfrost
Engelsk navn
Potato croquettes, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 679 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 623 kJ 1003
Energi (kcal) 162 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 148 kcal 1003
Protein 2,5 g 2,468 2,43 - 2,5 2 2183
Protein fra Aminosyrer 1,9 g 1003
Protein, deklaration 2,5 g 2,468 2,43 - 2,5 2 2183
Kulhydrat difference 26,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,5 g 1003
Kostfibre 2,8 g 1003
Fedt 5,7 g 5,7 5,7 - 5,7 2 2183
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,79 g 2 1003
Aske 1,8 g 1,765 1,76 - 1,77 2 2183
Tørstof 36,5 g 36,46 36,4 - 36,5 2 2183
Vand 63,5 g 63,53 63,4 - 63,5 2 2183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2183
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,51 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,51 mg 1,51 1,47 - 1,55 2 2183
K1-vitamin 0,938 µg 0,938 0,894 - 0,982 2 2183
K-vitamin 0,938 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0520 mg 0,052 0,045 - 0,059 2 2183
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0478 mg 0,047 0,0471 - 0,0484 2 2183
Niacinækvivalent 1,03 NE 1003
Niacin 0,530 mg 0,53 0,515 - 0,545 2 2183
B6-vitamin 0,132 mg 0,131 0,12 - 0,143 2 2183
Pantotensyre 0,370 mg 0,37 0,347 - 0,393 4 2183
Biotin 0,550 µg 1,1 - 1,1 2 2183
Folat 14,1 µg 14,05 13,9 - 14,2 2 2183
C-vitamin 6,03 mg 6,025 4,82 - 7,23 2 2183
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 315 mg 315,0 310 - 320 2 2183
Kalium 455 mg 455,0 450 - 460 2 2183
Calcium 16,5 mg 16,5 16 - 17 2 2183
Magnesium 21,0 mg 21,0 21 - 21 2 2183
Jern 0,550 mg 0,55 0,55 - 0,55 2 2183
Kobber 0,0920 mg 0,092 0,091 - 0,093 2 2183
Zink 0,340 mg 0,34 0,34 - 0,34 2 2183
Mangan 0,0935 mg 0,093 0,092 - 0,095 2 2183
Krom 3,30 µg 3,3 3,3 - 3,3 2 2183
Molybdæn 7,90 µg 7,9 7,7 - 8,1 2 2183
Selen 0 µg - 1 2 2183
Fosfor 51,0 mg 51,0 51 - 51 2 2183
Jod 0 µg - 5 2 2183
Sum mineraler 859 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 2 2183
Glukose 0,400 g 0,4 0,4 - 0,4 2 2183
Sum monosakkarider 0,400 g 1003
Laktose 0,500 g 0,5 0,5 - 0,5 2 2183
Maltose 0 g - 0,2 2 2183
Sakkarose 0,1000 g 0,2 - 0,2 2 2183
Sum disakkarider 0,600 g 1003
Sum sukkerarter 1,000 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 19,5 g 19,45 19,1 - 19,8 2 2183
Uopløselige kostfibre 1,6 g 1,65 1,6 - 1,7 2 2183
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,1 g 1,1 0,9 - 1,3 2 2183
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,6 2 2183
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2183
C6:0 0,000 0,0 2183
C8:0 0,000 0,0 2183
C10:0 0,000 0,0 2183
C12:0 0,000 0,0 2183
C13:0 0,000 0,0 2183
C14:0 0,000 0,0 2183
C15:0 0,000 0,0 2183
C16:0 0,292 6,59 2183
C17:0 0,000 0,0 2183
C18:0 0,271 6,12 2183
C20:0 0,000 0,0 2183
C21:0 0,000 0,0 2183
C22:0 0,000 0,0 2183
C23:0 0,000 0,0 2183
C24:0 0,000 0,0 2183
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5 0,000 0,0 2183
C15:1,n-5 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7 0,000 0,0 2183
C17:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-7 0,000 0,0 2183
C18:1,n-9 2,171 49,1 2183
C18:1,n-12 0,000 0,0 2183
C20:1,n-9 0,000 0,0 2183
C20:1,n-11 0,000 0,0 2183
C22:1,n-9 0,000 0,0 2183
C22:1,n-11 0,000 0,0 2183
C24:1,n-9 0,000 0,0 2183
C14:1,n-5,trans 0,000 0,0 2183
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2183
C18:1,trans 0,000 0,0 2183
C20:1,trans 0,000 0,0 2183
C22:1,trans 0,000 0,0 2183
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,687 38,1 2183
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2183
C18:3,n-3 0,000 0,0 2183
C18:3,n-6 0,000 0,0 2183
C18:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:2,n-6 0,000 0,0 2183
C20:3,n-3 0,000 0,0 2183
C20:3,n-6 0,000 0,0 2183
C20:4,n-3 0,000 0,0 2183
C20:4,n-6 0,000 0,0 2183
C20:5,n-3 0,000 0,0 2183
C21:5,n-3 0,000 2183
C22:2,n-6 0,000 0,0 2183
C22:3,n-3 0,000 0,0 2183
C22:4,n-6 0,000 0,0 2183
C22:5,n-3 0,000 0,0 2183
C22:5,n-6 0,000 0,0 2183
C22:6,n-3 0,000 0,0 2183
C18:2,trans 0,000 0,0 2183
C18:3,trans 0,000 0,0 2183
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2183
Sum mættede fedtsyrer 0,562 12,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,171 49,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,687 38,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,000 2183
Sum fedtsyrer 4,420 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,687 38,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,395 2183
Isoleucin 85 2183
Leucin 150 2183
Lysin 142 2183
Methionin 36 2183
Cystin 33 2183
Phenylalanin 108 2183
Tyrosin 84 2183
Threonin 94 2183
Tryptofan 30 2183
Valin 126 2183
Arginin 122 2183
Histidin 42 2183
Alanin 93 2183
Asparaginsyre 438 2183
Glutaminsyre 368 2183
Glycin 81 2183
Prolin 102 2183
Serin 95 2183
Hydroxyprolin 0 2183
Ornitin 0 2183
Sum essentielle Aminosyrer 812,95
Sum ikke essentielle aminosyrer 1416,15
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 24,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2183
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,775 4 2183

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby