DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1862
Ananasjuice
Engelsk navn
Pineapple juice
Taxonomisk navn
Ananas comosus (Linnaeus, 1753) (Merrill, 1917)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 209 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 6 kJ 1003
Energi (kcal) 49 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 1 kcal 1003
Protein 0,4 g 1 2187
Kulhydrat difference 11,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,6 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 2187
Fedt 0,1 g 1 2187
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 0,3 g 1 2195
Tørstof 12,6 g 1 2195
Vand 87,4 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,25 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 19,5 µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0200 mg 1 2187
K1-vitamin 0,300 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,0580 mg 1 2187
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0210 mg 1 2187
Niacinækvivalent 0,232 NE 1003
Niacin 0,232 mg 1 2195
B6-vitamin 0,1000 mg 1 2187
Pantotensyre 0,120 mg 1 2195
Biotin 0,690 µg 1 2195
Folat 18,0 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 28,8 mg 1003
Ascorbinsyre 28,4 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 0,400 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,91 mg 1 2195
Kalium 141 mg 1 2195
Calcium 18,3 mg 1 2195
Magnesium 15,0 mg 1 2195
Jern 0,185 mg 1 2195
Kobber 0,0630 mg 1 2195
Zink 0,0860 mg 1 2195
Mangan 1,67 mg 1 2195
Selen 0,200 µg 1 2135
Fosfor 9,70 mg 1 2195
Jod 1,45 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,64 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 2,65 g 1 2195
Sum monosakkarider 5,29 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 5,50 g 1 2195
Sum disakkarider 5,50 g 1003
Sum sukkerarter 10,8 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,058 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,30 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 3,9 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby