DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1864
Grapefrugtjuice
Engelsk navn
Grapefruit juice
Taxonomisk navn
Citrus × paradisi (Macfad.,)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 177 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 5 kJ 1003
Energi (kcal) 42 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 1 kcal 1003
Protein 0,5 g 1 2187
Kulhydrat difference 9,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,6 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2187
Fedt 0,1 g 1 2187
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 0,2 g 1 2195
Tørstof 10,6 g 1 2195
Vand 89,5 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,220 α-TE
alfa-Tokoferol 0,220 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2187
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 2187
Niacinækvivalent 0,169 NE 1003
Niacin 0,169 mg 1 2195
B6-vitamin mg 1 2195
Pantotensyre 0,0890 mg 1 2195
Biotin 0,370 µg 1 2195
Folat 10,00 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 32,4 mg 1003
Ascorbinsyre 32,2 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 0,200 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,73 mg 1 2195
Kalium 115 mg 1 2195
Calcium 11,9 mg 1 2195
Magnesium 6,71 mg 1 2195
Jern 0,0465 mg 1 2195
Kobber 0,0165 mg 1 2195
Zink mg 1 2195
Mangan 0,0135 mg 1 2195
Selen 0,1000 µg 1 2187
Fosfor 11,5 mg 1 2195
Jod 0,690 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,22 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 3,08 g 1 2195
Sum monosakkarider 6,30 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 1,21 g 1 2195
Sum disakkarider 1,21 g 1003
Sum sukkerarter 7,51 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 3,1 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby