DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1865
Sveskejuice
Engelsk navn
Prune juice
Taxonomisk navn
Prunus domestica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 254 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 9 kJ 1003
Energi (kcal) 60 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 2 kcal 1003
Protein 0,6 g 1 2187
Kulhydrat difference 14,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,8 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1 2187
Fedt 0,0 g 1 2187
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 0,5 g 1 2195
Tørstof 15,9 g 1 2195
Vand 84,1 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,333 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 2,00 µg 1 2187
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,120 α-TE
alfa-Tokoferol 0,120 mg 1 2187
K1-vitamin 3,40 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,0160 mg 1 2187
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1 2187
Niacinækvivalent 0,340 NE 1003
Niacin 0,340 mg 1 2195
B6-vitamin 0,218 mg 1 2187
Pantotensyre 0,0680 mg 1 2195
Biotin 0,470 µg 1 2195
Folat 0 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
Ascorbinsyre mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,01 mg 1 2195
Kalium 211 mg 1 2195
Calcium 21,9 mg 1 2195
Magnesium 12,0 mg 1 2195
Jern 0,314 mg 1 2195
Kobber 0,0450 mg 1 2195
Zink 0,174 mg 1 2195
Mangan 0,133 mg 1 2195
Selen 0,600 µg 1 2187
Fosfor 18,4 mg 1 2195
Jod 0,870 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,80 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 5,40 g 1 2195
Sum monosakkarider 9,20 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2141
Sakkarose 0,0880 g 1 2195
Sum disakkarider 0,0880 g 1003
Sum sukkerarter 9,29 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,098 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 2,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,1 1 2195
pH 3,6 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby