DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1866
Æblejuice
Engelsk navn
Apple juice
Taxonomisk navn
Malus domestica (Borkhausen, 1803)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 189 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 189 kJ 1003
Energi (kcal) 44 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 44 kcal 1003
Protein 0,0 g 0,125 - 0,137 9 2195
Protein, deklaration 0,0 g 0,125 - 0,137 9 2195
Kulhydrat difference 11,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,0 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 2187
Fedt 0,0 g - 0,5 2 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 10 1003
Aske 0,2 g 0,2 0,18 - 0,25 10 2195
Tørstof 11,4 g 11,26 11 - 13 10 2195
Vand 88,6 g 88,74 87 - 88,9 10 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg - 2 3 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,01000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,01000 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,02 3 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 3 2195
Niacinækvivalent 0,106 NE 1003
Niacin 0,106 mg 0,107 0,065 - 0,145 10 2195
B6-vitamin 0 mg - 0,04 2 2195
Pantotensyre 0,0398 mg 0,038 0,027 - 0,057 10 2195
Biotin 0,632 µg 0,635 0,37 - 0,78 10 2195
Folat 0 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg - 1 6 2195
Dehydroascorbinsyre 0 mg - 0,1 6 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,91 mg 1,895 1,11 - 2,88 10 2195
Kalium 104 mg 104,5 95 - 110 10 2195
Calcium 10,6 mg 12,8 2,03 - 14,6 10 2195
Magnesium 4,77 mg 4,94 3,73 - 5,62 10 2195
Jern 0,0657 mg 0,079 0,056 - 0,113 10 2195
Kobber 0,0122 mg 0,012 0,007 - 0,03 10 2195
Zink 0,00590 mg 0,059 - 0,059 10 2195
Mangan 0,0398 mg 0,039 0,028 - 0,057 10 2195
Krom 0 µg - 2 2 2195
Selen 0,900 µg 1,8 - 1,8 2 2195
Fosfor 6,15 mg 6,2 5,1 - 7,2 10 2195
Jod 0,597 µg 0,665 0,203 - 1 10 2195
Nikkel 0,535 µg 1,07 - 1,07 2 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 6,04 g 6,05 5,7 - 6,7 10 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 2,16 g 2,15 1,9 - 2,48 10 2195
Sum monosakkarider 8,20 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 1,29 g 1,24 0,58 - 2,24 10 2195
Sum disakkarider 1,29 g 1003
Sum sukkerarter 9,49 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,007 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,80 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 10 2195
pH 3,6 10 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby