DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1867
Blandet frugtjuice
Engelsk navn
Mixed fruit juice
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 6 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 168 kJ 1003
Energi (kcal) 2 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 40 kcal 1003
Protein 0,3 g 0,381 0,106 - 0,45 10 2195
Protein, deklaration 0,3 g 0,381 0,106 - 0,45 10 2195
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,5 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2187
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 10 1003
Aske 0,3 g 0,255 0,22 - 0,35 10 2195
Tørstof 11,8 g 11,58 11,1 - 13,3 10 2195
Vand 88,2 g 88,41 86,7 - 88,8 10 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,45 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 20,7 µg 12,95 8,1 - 42 8 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0400 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0400 mg 1 2187
K1-vitamin 0,900 µg 1 2187
K-vitamin 0,900 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0348 mg 0,04 0,037 - 0,059 4 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 4 2195
Niacinækvivalent 0,177 NE 1003
Niacin 0,177 mg 0,179 0,128 - 0,22 10 2195
B6-vitamin 0,0375 mg 0,049 0,047 - 0,052 4 2195
Pantotensyre 0,0832 mg 0,087 0,042 - 0,107 10 2195
Biotin 0,596 µg 0,6 0,5 - 0,72 10 2195
Folat 11,0 µg 1 2141
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 9,71 mg 1003
Ascorbinsyre 9,56 mg 10,4 4,6 - 21,6 10 2195
Dehydroascorbinsyre 0,149 mg 0,145 0,12 - 0,39 10 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,60 mg 1,66 0,479 - 2,6 10 2195
Kalium 131 mg 135,5 86 - 158 10 2195
Calcium 13,9 mg 15,0 6,9 - 19,2 10 2195
Magnesium 7,52 mg 7,8 1,2 - 10,9 10 2195
Jern 0,122 mg 0,116 0,077 - 0,197 10 2195
Kobber 0,0205 mg 0,021 0,014 - 0,029 10 2195
Zink 0,0233 mg 0,031 0,031 - 0,049 10 2195
Mangan 0,502 mg 0,372 0,088 - 1,16 10 2195
Krom 0 µg - 2 2 2195
Selen 1,08 µg 2,15 - 2,15 2 2195
Fosfor 9,69 mg 10,1 7 - 12,6 10 2195
Jod 0,935 µg 0,655 0,25 - 3,98 10 2195
Nikkel 2,81 µg 2,805 1,31 - 4,3 2 2195
Sum mineraler 164 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,43 g 4,2 3 - 6,5 10 2195
Galaktose 0 g 1 2141
Glukose 2,57 g 2,365 2,06 - 4,6 10 2195
Sum monosakkarider 7,00 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2141
Sakkarose 2,50 g 2,71 0,77 - 3,9 10 2195
Sum disakkarider 2,50 g 1003
Sum sukkerarter 9,49 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,053 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 10 2195
pH 3,7 10 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby