DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1868
Gulerodsjuice
Engelsk navn
Carrot juice
Taxonomisk navn
Daucus carota (Linnaeus, 1753) subsp. sativus (Hoffmann, 1791) (Schübl...
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 129 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 126 kJ 1003
Energi (kcal) 31 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 30 kcal 1003
Protein 0,5 g 1 2195
Protein, deklaration 0,5 g 1 2195
Kulhydrat difference 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 6,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,2 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1 2187
Fedt 0,1 g 1 2187
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,12 g 1 1003
Aske 0,6 g 1 2195
Tørstof 8,4 g 1 2195
Vand 91,6 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 222 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 1330 µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 1,16 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,16 mg 1 2187
K1-vitamin 15,5 µg 1 2187
K-vitamin 15,5 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0920 mg 1 2187
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0550 mg 1 2187
Niacinækvivalent 1,01 NE 1003
Niacin 1,01 mg 1 2195
B6-vitamin 0,217 mg 1 2187
Pantotensyre 0,210 mg 1 2195
Biotin 2,80 µg 1 2195
Folat 4,00 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 8,50 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 46,5 mg 1 2195
Kalium 205 mg 1 2195
Calcium 15,3 mg 1 2195
Magnesium 7,36 mg 1 2195
Jern 0,164 mg 1 2195
Kobber 0,0610 mg 1 2195
Zink 0,0740 mg 1 2195
Mangan 0,0520 mg 1 2195
Selen 0,600 µg 1 2187
Fosfor 25,8 mg 1 2195
Jod 0,380 µg 1 2195
Sum mineraler 300 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,47 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2141
Glukose 1,61 g 1 2195
Sum monosakkarider 3,08 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2141
Sakkarose 3,08 g 1 2195
Sum disakkarider 3,08 g 1003
Sum sukkerarter 6,16 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,086 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 9,90 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 4,2 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby