DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1869
Tomatjuice
Engelsk navn
Tomato juice
Taxonomisk navn
Solanum lycopersicum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 85 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 14 kJ 1003
Energi (kcal) 20 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 3 kcal 1003
Protein 0,8 g 1 2187
Kulhydrat difference 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,3 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1 2187
Fedt 0,3 g 1 2187
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,52 g 1 1003
Aske 0,9 g 1 2195
Tørstof 5,8 g 1 2195
Vand 94,2 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 32,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 196 µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,320 α-TE
alfa-Tokoferol 0,320 mg 1 2187
K1-vitamin 2,30 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 2187
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0780 mg 1 2187
Niacinækvivalent 0,590 NE 1003
Niacin 0,590 mg 1 2195
B6-vitamin 0,0700 mg 1 2187
Pantotensyre 0,0540 mg 1 2195
Biotin 3,30 µg 1 2195
Folat 20,0 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 8,00 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 209 mg 1 2195
Kalium 209 mg 1 2195
Calcium 13,5 mg 1 2195
Magnesium 9,55 mg 1 2195
Jern 0,358 mg 1 2195
Kobber 0,0800 mg 1 2195
Zink 0,117 mg 1 2195
Mangan 0,0515 mg 1 2195
Selen 0,500 µg 1 2187
Fosfor 15,6 mg 1 2195
Jod 1,19 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,33 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 1,21 g 1 2195
Sum monosakkarider 2,54 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose g 1 2195
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 2,54 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,136 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,80 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 4,2 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby