DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1870
Blandet grøntsagsjuice
Engelsk navn
Mixed vegetable juice
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 102 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 7 kJ 1003
Energi (kcal) 24 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 2 kcal 1003
Protein 0,6 g 1 2135
Kulhydrat difference 5,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,0 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1 2135
Fedt 0,1 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,65 g 1 1003
Aske 1,1 g 1 2195
Tørstof 7,2 g 1 2195
Vand 92,8 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 205 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 1230 µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 1,02 α-TE
alfa-Tokoferol 1,02 mg 1 2187
K1-vitamin 5,30 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,530 NE 1003
Niacin 0,530 mg 1 2195
B6-vitamin 0,140 mg 1 2135
Pantotensyre 0,133 mg 1 2195
Biotin 2,60 µg 1 2195
Folat 13,0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 6,84 mg 1003
Ascorbinsyre 6,70 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 0,140 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 258 mg 1 2195
Kalium 242 mg 1 2195
Calcium 15,3 mg 1 2195
Magnesium 10,3 mg 1 2195
Jern 0,257 mg 1 2195
Kobber 0,0673 mg 1 2195
Zink 0,108 mg 1 2195
Mangan 0,0858 mg 1 2195
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 21,7 mg 1 2195
Jod 0,930 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,26 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 1,12 g 1 2195
Sum monosakkarider 2,38 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 1,41 g 1 2195
Sum disakkarider 1,41 g 1003
Sum sukkerarter 3,79 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 4,2 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby