DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1872
Frugt smoothie
Engelsk navn
Fruit smoothie
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 230 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 230 kJ 1003
Energi (kcal) 54 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 54 kcal 1003
Protein 0,5 g 0,484 0,356 - 0,706 12 2195
Protein, deklaration 0,5 g 0,484 0,356 - 0,706 12 2195
Kulhydrat difference 13,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,7 g 1003
Kostfibre 0,7 g 0,735 0,577 - 0,856 6 2195
Fedt 0,0 g - 0,5 4 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 12 1003
Aske 0,3 g 0,33 0,26 - 0,43 12 2195
Tørstof 14,2 g 14,19 12,2 - 17,2 12 2195
Vand 85,8 g 85,80 82,8 - 87,7 12 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 45,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 270 µg 15,1 4,6 - 1000 12 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,420 α-TE
alfa-Tokoferol 0,420 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,0206 mg 0,022 0,022 - 0,036 5 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00494 mg 0,0247 - 0,0247 5 2195
Niacinækvivalent 0,386 NE 1003
Niacin 0,386 mg 0,35 0,24 - 0,69 12 2195
B6-vitamin 0,107 mg 0,108 0,053 - 0,157 12 2195
Pantotensyre 0,129 mg 0,125 0,077 - 0,2 12 2195
Biotin 1,05 µg 0,975 0,69 - 1,62 12 2195
Folat 14,0 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 8,36 mg 1003
Ascorbinsyre 6,73 mg 5,75 1,7 - 20,3 12 2195
Dehydroascorbinsyre 1,63 mg 0,22 0,11 - 4,7 12 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,29 mg 0,57 0,329 - 8,5 12 2195
Kalium 160 mg 162,5 119 - 199 12 2195
Calcium 10,2 mg 10,1 7,6 - 14,1 12 2195
Magnesium 10,9 mg 10,3 8,9 - 15,5 12 2195
Jern 0,228 mg 0,234 0,121 - 0,428 12 2195
Kobber 0,0383 mg 0,04 0,024 - 0,048 12 2195
Zink 0,0638 mg 0,064 0,032 - 0,095 12 2195
Mangan 0,415 mg 0,254 0,084 - 1,18 12 2195
Krom µg 1 2195
Selen µg 1 2195
Fosfor 12,5 mg 11,85 9,8 - 15,7 12 2195
Jod 0,761 µg 0,59 0,186 - 1,88 12 2195
Nikkel 3,60 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 5,03 g 5,35 3,1 - 6,1 12 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 3,47 g 3,35 2,56 - 5,7 12 2195
Sum monosakkarider 8,50 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 2,15 g 1,805 0,71 - 5 12 2195
Sum disakkarider 2,15 g 1003
Sum sukkerarter 10,7 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,600 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,1 12 2195
pH 3,7 12 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby