DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1873
Frugt- og grøntsag smoothie
Engelsk navn
Fruit and vegetable smoothie
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 15 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 217 kJ 1003
Energi (kcal) 4 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 51 kcal 1003
Protein 0,6 g 0,593 0,562 - 0,618 4 2195
Protein, deklaration 0,6 g 0,593 0,562 - 0,618 4 2195
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,9 g 1003
Kostfibre 0,6 g 0,621 0,512 - 0,73 2 2195
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,02 g 4 1003
Aske 0,4 g 0,42 0,39 - 0,44 4 2195
Tørstof 14,6 g 14,6 13,3 - 16 4 2195
Vand 85,4 g 85,4 84 - 86,7 4 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 106 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 638 µg 565,0 300 - 1120 4 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,420 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,420 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1 2195
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 2195
Niacinækvivalent 0,420 NE 1003
Niacin 0,420 mg 0,42 0,31 - 0,53 4 2195
B6-vitamin 0,134 mg 0,136 0,099 - 0,164 4 2195
Pantotensyre 0,146 mg 0,15 0,115 - 0,17 4 2195
Biotin 0,990 µg 1,08 0,19 - 1,61 4 2195
Folat 14,0 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 7,58 mg 1003
Ascorbinsyre 6,48 mg 6,7 3,2 - 9,3 4 2195
Dehydroascorbinsyre 1,11 mg 0,89 0,25 - 2,4 4 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 9,25 mg 8,185 4,05 - 16,6 4 2195
Kalium 192 mg 195,5 173 - 204 4 2195
Calcium 13,5 mg 13,4 12,7 - 14,3 4 2195
Magnesium 11,8 mg 11,72 10,7 - 13,1 4 2195
Jern 0,217 mg 0,204 0,13 - 0,329 4 2195
Kobber 0,0427 mg 0,042 0,035 - 0,051 4 2195
Zink 0,0611 mg 0,061 0,039 - 0,082 4 2195
Mangan 0,0856 mg 0,085 0,074 - 0,097 4 2195
Selen µg 1 T 1872.0
Fosfor 15,8 mg 16,15 14,2 - 16,5 4 2195
Jod 0,815 µg 0,755 0,58 - 1,17 4 2195
Sum mineraler 242 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,45 g 4,5 3,7 - 5,1 4 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 3,59 g 3,55 2,66 - 4,6 4 2195
Sum monosakkarider 8,04 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 3,23 g 3,2 2,71 - 3,8 4 2195
Sum disakkarider 3,23 g 1003
Sum sukkerarter 11,3 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,600 g 1 2141
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,095 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,1 4 2195
pH 3,8 4 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby