DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1874
Koncentreret blandet frugt- og bærsaft, tilsat sukker, fortyndes 1+4
Engelsk navn
Concentrated mixed fruit juice, sugar added, dilution: 1+4
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 739 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 739 kJ 1003
Energi (kcal) 174 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 174 kcal 1003
Protein 0,5 g 0,225 0,118 - 2,96 22 2195
Protein, deklaration 0,5 g 0,225 0,118 - 2,96 22 2195
Kulhydrat difference 43,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 43,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 43,0 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2190
Fedt 0,0 g - 0,5 2 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 22 1003
Aske 0,4 g 0,265 0,14 - 1,67 22 2195
Tørstof 43,9 g 43,3 38,6 - 52,3 22 2195
Vand 56,1 g 56,7 47,7 - 61,4 22 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,47 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 14,8 µg 10,7 - 57 8 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,00329 mg 0,023 - 0,023 7 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00314 mg 0,022 - 0,022 7 2195
Niacinækvivalent 0,388 NE 1003
Niacin 0,388 mg 0,25 0,115 - 1,4 22 2195
B6-vitamin 0,0388 mg 0,041 - 0,174 11 2195
Pantotensyre 0,131 mg 0,083 0,025 - 0,62 22 2195
Biotin 1,18 µg 1,01 0,26 - 2,8 22 2195
Folat 1,000 µg 1 2190
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 21,2 mg 1003
Ascorbinsyre 20,9 mg 2 - 159 21 2195
Dehydroascorbinsyre 0,309 mg 0,17 - 2,9 21 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,26 mg 3,6 1,07 - 10,9 22 2195
Kalium 176 mg 113,5 60 - 780 22 2195
Calcium 17,0 mg 16,1 9,7 - 35,7 22 2195
Magnesium 10,6 mg 6,38 3,1 - 41,3 22 2195
Jern 0,271 mg 0,240 0,062 - 0,552 22 2195
Kobber 0,0247 mg 0,010 0,006 - 0,187 22 2195
Zink 0,0435 mg 0,039 0,031 - 0,135 22 2195
Mangan 0,221 mg 0,124 0,044 - 0,87 22 2195
Krom 0,900 µg 2,7 - 2,7 3 2195
Selen 1,73 µg 1,68 1,68 - 3,5 3 2195
Fosfor 13,8 mg 7,65 2,19 - 76 22 2195
Jod 0,877 µg 0,65 0,246 - 4,08 22 2195
Nikkel 3,33 µg 3,5 1,7 - 4,8 3 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 8,57 g 9,05 2,57 - 18,1 22 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 8,30 g 8,15 2,14 - 16,8 22 2195
Sum monosakkarider 16,9 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 21,9 g 21,05 10,9 - 37 22 2195
Sum disakkarider 21,9 g 1003
Sum sukkerarter 38,7 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,078 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 2,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,2 22 2195
pH 3,2 22 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby