DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1875
Koncentreret blandet frugt- og bærsaft, tilsat sukker, fortyndes 1+5
Engelsk navn
Concentrated mixed fruit juice, sugar added, dilution: 1+5
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 769 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 703 kJ 1003
Energi (kcal) 181 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 165 kcal 1003
Protein 0,3 g 1 T 1877.0
Protein, deklaration 0,3 g 1 T 1877.0
Kulhydrat difference 45,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 44,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2190
Fedt 0,0 g - 0,5 2 T 1874.0
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,02 g 1 1003
Aske 0,2 g 1 2195
Tørstof 45,5 g 1 2195
Vand 54,5 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) mg 1 2195
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 2195
Niacinækvivalent 0,206 NE 1003
Niacin 0,206 mg 1 2195
B6-vitamin mg 1 2195
Pantotensyre 0,0510 mg 1 2195
Biotin 0,690 µg 1 2195
Folat 1,000 µg 1 2190
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 3,50 mg 1003
Ascorbinsyre 3,50 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 7,95 mg 1 2195
Kalium 109 mg 1 2195
Calcium 12,5 mg 1 2195
Magnesium 5,46 mg 1 2195
Jern 0,172 mg 1 2195
Kobber 0,0120 mg 1 2195
Zink 0,0320 mg 1 2195
Mangan 0,103 mg 1 2195
Selen µg 1 T 1878.0
Fosfor 6,70 mg 1 2195
Jod 0,980 µg 1 2195
Sum mineraler 142 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 13,8 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 12,2 g 1 2195
Sum monosakkarider 26,0 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 15,0 g 1 2195
Sum disakkarider 15,0 g 1003
Sum sukkerarter 41,0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,048 T 1877.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 2,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,2 1 2195
pH 3,2 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby