DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1876
Koncentreret tranebærsaft, tilsat kunstig sødestof, fortyndes 1+4
Engelsk navn
Concentrated cranberry juice, artificial sweetener added, dilution: 1...
Taxonomisk navn
Vaccinium oxycoccus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 128 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 70 kJ 1003
Energi (kcal) 30 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 16 kcal 1003
Protein 0,3 g 1 T 1877.0
Protein, deklaration 0,3 g 1 T 1877.0
Kulhydrat difference 7,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2190
Fedt 0,0 g - 0,5 2 T 1874.0
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 0,2 g 1 2195
Tørstof 7,8 g 1 2195
Vand 92,2 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 T 1875.0
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,02 3 T 1878.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 3 T 1878.0
Niacinækvivalent 0,0740 NE 1003
Niacin 0,0740 mg 1 2195
B6-vitamin 0 mg - 0,04 4 T 1878.0
Pantotensyre 0,140 mg 1 2195
Biotin 1,21 µg 1 2195
Folat 1,000 µg 1 2190
B12-vitamin 0 µg 1 1655
Ascorbinsyre mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,68 mg 1 2195
Kalium 73,4 mg 1 2195
Calcium 13,7 mg 1 2195
Magnesium 3,96 mg 1 2195
Jern 0,322 mg 1 2195
Kobber 0,0550 mg 1 2195
Zink 0,0435 mg 1 2195
Mangan 0,132 mg 1 2195
Selen µg 1 T 1878.0
Fosfor 3,92 mg 1 2195
Jod 0,670 µg 1 2195
Sum mineraler 100,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,750 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 3,02 g 1 2195
Sum monosakkarider 3,77 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose g 1 2195
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 3,77 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,048 T 1877.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 2,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 2,7 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby