DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1878
Koncentreret blandet frugt- og bærsaft, tilsat sukker og kunstig sødes...
Engelsk navn
Concentrated mixed fruit juice, sugar and artificial sweetener added,...
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 4 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 206 kJ 1003
Energi (kcal) 1 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 48 kcal 1003
Protein 0,2 g 0,212 0,181 - 0,256 8 2195
Protein, deklaration 0,2 g 0,212 0,181 - 0,256 8 2195
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,8 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2190
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 8 1003
Aske 0,3 g 0,26 0,21 - 0,29 8 2195
Tørstof 14,2 g 14,6 11,5 - 14,7 8 2195
Vand 85,8 g 85,4 85,3 - 88,4 8 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg - 2 6 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0700 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,02 3 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 3 2195
Niacinækvivalent 0,183 NE 1003
Niacin 0,183 mg 0,187 0,149 - 0,21 8 2195
B6-vitamin 0 mg - 0,04 4 2195
Pantotensyre 0,0492 mg 0,050 0,037 - 0,064 8 2195
Biotin 0,694 µg 0,63 0,48 - 1,01 8 2195
Folat 1,000 µg 1 2190
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg - 1 8 2195
Dehydroascorbinsyre 0 mg - 0,1 8 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,45 mg 2,37 1,91 - 3,66 8 2195
Kalium 118 mg 118,0 111 - 124 8 2195
Calcium 14,5 mg 14,45 11,9 - 16,5 8 2195
Magnesium 6,15 mg 5,98 5,5 - 7 8 2195
Jern 0,154 mg 0,153 0,117 - 0,2 8 2195
Kobber 0,0114 mg 0,01 0,007 - 0,029 8 2195
Zink 0 mg - 0,03 8 2195
Mangan 0,0601 mg 0,058 0,052 - 0,074 8 2195
Krom µg 1 2195
Selen µg 1 2195
Fosfor 8,20 mg 8,1 7,3 - 9,1 8 2195
Jod 1,02 µg 0,865 0,332 - 1,78 8 2195
Nikkel 0,830 µg 1 2195
Sum mineraler 149 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 5,50 g 5,55 5,1 - 5,9 8 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 2,73 g 2,575 2,44 - 3,2 8 2195
Sum monosakkarider 8,23 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 3,60 g 4,0 0,9 - 4,6 8 2195
Sum disakkarider 3,60 g 1003
Sum sukkerarter 11,8 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,034 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 2,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,1 8 2195
pH 3,2 8 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby