DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1879
Frugtnektar, tilsat sukker
Engelsk navn
Fruit juice, sugar added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 189 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 44 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,0 g 1003
Kostfibre 0,1 g 1 2187
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,2 g 0,135 0,12 - 0,31 8 2195
Tørstof 13,3 g 13,7 10,8 - 15,1 8 2195
Vand 86,7 g 86,3 84,9 - 89,1 8 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,720 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 4,32 µg 10,6 - 11 5 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,410 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,410 mg 1 2187
K1-vitamin 1,20 µg 1 2187
K-vitamin 1,20 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0250 mg 0,021 0,021 - 0,054 3 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 3 2195
Niacinækvivalent 0,219 NE 1003
Niacin 0,219 mg 0,249 0,083 - 0,3 8 2195
B6-vitamin 0,0167 mg 0,05 - 0,05 3 2195
Pantotensyre 0,0676 mg 0,047 0,034 - 0,14 8 2195
Biotin 0,706 µg 0,575 0,49 - 1,16 8 2195
Folat 1,000 µg 1 2187
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 6,46 mg 1003
Ascorbinsyre 4,79 mg 13,2 - 20,3 7 2195
Dehydroascorbinsyre 1,67 mg 5,4 - 6,3 7 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,130 mg 0,278 - 0,76 8 2195
Kalium 81,2 mg 57,55 53 - 156 8 2195
Calcium 9,80 mg 11,0 4,31 - 12,2 8 2195
Magnesium 5,13 mg 4,085 2,84 - 9,4 8 2195
Jern 0,154 mg 0,156 0,089 - 0,247 8 2195
Kobber 0,0254 mg 0,018 0,008 - 0,068 8 2195
Zink 0,0610 mg 0,058 0,033 - 0,121 8 2195
Mangan 1,04 mg 0,965 0,051 - 2,55 8 2195
Krom 1,35 µg 2,7 - 2,7 2 2195
Selen 0,955 µg 1,91 - 1,91 2 2195
Fosfor 6,17 mg 3,57 2,71 - 15,3 8 2195
Jod 0,125 µg 0,18 0,18 - 0,272 7 2195
Nikkel 3,10 µg 3,1 2,3 - 3,9 2 2195
Sum mineraler 103 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 5,19 g 5,7 3,04 - 6,3 8 2195
Galaktose 0 g 1 2187
Glukose 4,02 g 4,045 2,52 - 5,3 8 2195
Sum monosakkarider 9,21 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2187
Sakkarose 1,83 g 1,805 1,25 - 3,8 8 2195
Sum disakkarider 1,83 g 1003
Sum sukkerarter 11,0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,000 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 8 2195
pH 3,2 8 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby