DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1881
Pærecider, tilsat sukker, alkohol<0,7%
Engelsk navn
Pear cider, sugar added, alcohol<0.7%
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 17 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 176 kJ 1003
Energi (kcal) 4 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 41 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,6 g 1 2141
Salt deklaration 0,01 g 6 1003
Aske 0,0 g - 0,1 6 2195
Tørstof 10,4 g 10,58 9,53 - 10,8 6 2195
Vand 89,6 g 89,41 89,1 - 90,4 6 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,00900 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,00900 mg 1 2187
K1-vitamin 1,10 µg 1 2187
K-vitamin 1,10 µg
Thiamin (B1-vitamin) mg 1 2195
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 2195
Niacinækvivalent 0,0320 NE 1003
Niacin 0,0320 mg 1 2195
B6-vitamin mg 1 2195
Pantotensyre mg 1 2195
Biotin 0,0890 µg 1 2195
Folat 2,00 µg 1 2141
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 9,66 mg 1003
Ascorbinsyre 9,43 mg 9,0 2,3 - 19,7 4 2195
Dehydroascorbinsyre 0,235 mg 0,275 0,25 - 0,39 4 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,18 mg 3,605 2 - 7 6 2195
Kalium 29,4 mg 31,25 21,5 - 37,6 6 2195
Calcium 10,3 mg 9,85 9,2 - 11,9 6 2195
Magnesium 5,31 mg 2,065 1,98 - 21,2 6 2195
Jern 0,0408 mg 0,045 0,03 - 0,083 6 2195
Kobber 0,00333 mg 0,006 - 0,014 6 2195
Zink 0 mg - 0,03 6 2195
Mangan 0,0135 mg 0,013 0,006 - 0,024 6 2195
Krom µg 1 2195
Selen 1,92 µg 1 2195
Fosfor 2,11 mg 2,16 1,65 - 2,51 6 2195
Jod 1,18 µg 1,03 0,69 - 1,93 6 2195
Nikkel µg 1 2195
Sum mineraler 51,4 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,95 g 1,86 1,09 - 3,4 6 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 1,27 g 1,145 0,55 - 2,52 6 2195
Sum monosakkarider 3,22 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 6,08 g 6,25 2,17 - 8,4 6 2195
Sum disakkarider 6,08 g 1003
Sum sukkerarter 9,30 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 6 2195
pH 3,3 6 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby