DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1882
Æblecider, tilsat sukker, alkohol<0,7%
Engelsk navn
Apple cider, sugar added, alcohol<0.7%
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 17 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 168 kJ 1003
Energi (kcal) 4 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 40 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,6 g 1 2141
Salt deklaration 0,01 g 10 1003
Aske 0,0 g - 0,1 10 2195
Tørstof 9,7 g 9,585 8,66 - 10,6 10 2195
Vand 90,3 g 90,41 89,3 - 91,3 10 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,00900 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,00900 mg 1 2187
K1-vitamin 1,10 µg 1 2187
K-vitamin 1,10 µg
Thiamin (B1-vitamin) mg 1 2195
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 2195
Niacinækvivalent 0,0270 NE 1003
Niacin 0,0270 mg 1 2195
B6-vitamin mg 1 2195
Pantotensyre mg 1 2195
Biotin 0,0880 µg 1 2195
Folat 2,00 µg 1 2141
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 1,81 mg 1003
Ascorbinsyre 1,70 mg 5,1 - 5,1 3 2195
Dehydroascorbinsyre 0,110 mg 0,19 - 0,25 4 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,79 mg 2,69 1,85 - 7,8 10 2195
Kalium 28,3 mg 29,1 21,5 - 33,6 10 2195
Calcium 10,3 mg 10,6 6,22 - 12,3 10 2195
Magnesium 1,85 mg 1,88 1,54 - 2,18 10 2195
Jern 0,0693 mg 0,025 0,021 - 0,295 10 2195
Kobber 0,00545 mg 0,006 - 0,0295 10 2195
Zink 0 mg - 0,03 10 2195
Mangan 0,00755 mg 0,007 0,006 - 0,0125 10 2195
Krom 0 µg - 2 2 2195
Selen 1,16 µg 2,31 - 2,31 2 2195
Fosfor 1,70 mg 1,865 0,395 - 2,52 10 2195
Jod 0,923 µg 0,865 0,4 - 1,65 10 2195
Nikkel 0 µg - 0,34 2 2195
Sum mineraler 46,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,27 g 1,835 1,6 - 4,3 10 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 1,51 g 1,195 0,96 - 3,2 10 2195
Sum monosakkarider 3,77 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 5,07 g 5,45 1,17 - 6,9 10 2195
Sum disakkarider 5,07 g 1003
Sum sukkerarter 8,85 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 10 2195
pH 3,2 10 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby