DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1883
Pærecider, tilsat kunstig sødestof, alkohol<0,7%
Engelsk navn
Pear cider, artificial sweetener added, alcohol<0.7%
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 42 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 37 kJ 1003
Energi (kcal) 10 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 9 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1 1655
Kulhydrat difference 1,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,6 g 1 2141
Salt deklaration 0,02 g 4 1003
Aske 0,0 g - 0,1 4 2195
Tørstof 2,1 g 2,057 2,05 - 2,07 4 2195
Vand 97,9 g 97,94 97,9 - 97,9 4 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 T 1881.0
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,00900 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,00900 mg 1 2187
K1-vitamin 1,10 µg 1 2187
K-vitamin 1,10 µg
Thiamin (B1-vitamin) mg 1 T 1881.0
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 T 1881.0
Niacinækvivalent 0,0320 NE 1003
Niacin 0,0320 mg 1 T 1881.0
B6-vitamin mg 1 T 1881.0
Pantotensyre mg 1 T 1881.0
Biotin 0,0890 µg 1 T 1881.0
Folat 2,00 µg 1 2141
B12-vitamin 0 µg 1 1655
Ascorbinsyre mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 7,70 mg 7,695 7,1 - 8,3 4 2195
Kalium 18,2 mg 22,7 2,82 - 24,5 4 2195
Calcium 10,3 mg 10,35 9,8 - 10,6 4 2195
Magnesium 2,35 mg 2,29 2,26 - 2,56 4 2195
Jern 0,0148 mg 0,029 - 0,03 4 2195
Kobber 0,00863 mg 0,008 - 0,0265 4 2195
Zink 0 mg - 0,03 4 2195
Mangan 0,0110 mg 0,007 0,006 - 0,024 4 2195
Krom µg 1 2195
Selen µg 1 2195
Fosfor 1,29 mg 1,35 0,89 - 1,55 4 2195
Jod 1,84 µg 1,655 1,5 - 2,56 4 2195
Nikkel µg 1 2195
Sum mineraler 39,8 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,810 g 0,805 0,73 - 0,9 4 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 0,279 g 0,282 0,262 - 0,292 4 2195
Sum monosakkarider 1,09 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 0,0818 g 0,105 0,102 - 0,117 4 2195
Sum disakkarider 0,0818 g 1003
Sum sukkerarter 1,17 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 4 2195
pH 3,3 4 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby