DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1884
Fersken iste, tilsat sukker
Engelsk navn
Peach Icetea, sugar added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 132 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 124 kJ 1003
Energi (kcal) 31 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 29 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1 1655
Kulhydrat difference 7,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,05 g 5 1003
Aske 0,0 g 0,1 - 0,1 5 2195
Tørstof 7,8 g 7,73 7,65 - 8,13 5 2195
Vand 92,2 g 92,27 91,8 - 92,3 5 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg - 2 4 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1655
K1-vitamin 0 µg 1 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1655
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1655
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 1655
B6-vitamin 0 mg 1 1655
Pantotensyre 0 mg 1 1655
Biotin 0 µg 1 1655
Folat 0 µg 1 1655
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 5,66 mg 1003
Ascorbinsyre 5,61 mg 5,605 2,31 - 8,9 2 2195
Dehydroascorbinsyre 0,0550 mg 0,11 - 0,11 2 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 21,9 mg 16,1 4,25 - 38,5 5 2195
Kalium 8,48 mg 7,7 7,3 - 14,3 5 2195
Calcium 3,30 mg 1,98 1,77 - 5,78 5 2195
Magnesium 0,542 mg 0,563 0,339 - 0,68 5 2195
Jern 0,0344 mg 0,172 - 0,172 5 2195
Kobber 0,00240 mg 0,012 - 0,012 5 2195
Zink 0 mg - 0,03 5 2195
Mangan 0,0732 mg 0,068 0,008 - 0,114 5 2195
Selen µg 1 T 1885.0
Fosfor 0,344 mg 0,349 0,349 - 0,71 5 2195
Jod 0,194 µg 0,216 0,216 - 0,5 5 2195
Sum mineraler 34,6 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,704 g 0,46 0,238 - 1,86 5 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 1,86 g 2,62 0,218 - 3,03 5 2195
Sum monosakkarider 2,57 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 4,72 g 4,4 2,9 - 6,7 5 2195
Sum disakkarider 4,72 g 1003
Sum sukkerarter 7,29 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 5 2195
pH 3,5 5 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby