DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1886
Fersken iste, tilsat kunstig sødestof
Engelsk navn
Peach Icetea, artificial sweetener added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 0 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1 1655
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,05 g 1 1003
Aske g 1 2195
Tørstof 1,0 g 1 2195
Vand 99,0 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg 1 1655
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1655
K1-vitamin 0 µg 1 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1655
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1655
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 1655
B6-vitamin 0 mg 1 1655
Pantotensyre 0 mg 1 1655
Biotin 0 µg 1 1655
Folat 0 µg 1 1655
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 3,00 mg 1003
Ascorbinsyre 3,00 mg 1 T 1887.0
Dehydroascorbinsyre mg 1 T 1887.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,8 mg 1 2195
Kalium 8,08 mg 1 2195
Calcium 2,71 mg 1 2195
Magnesium 0,401 mg 1 2195
Jern mg 1 2195
Kobber mg 1 2195
Zink mg 1 2195
Mangan 0,0430 mg 1 2195
Selen µg 1 T 1885.0
Fosfor mg 1 2195
Jod 0,243 µg 1 2195
Sum mineraler 30,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose g 1 2195
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose g 1 2195
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 1 2195
pH 3,5 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby